Kuaförden yeni çıkmış kadın

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sıhhatler olsun denmezmiş arkadaşlar.
Tamamı kadından oluşan ekibim tarafından yerildim. Çok güzel olmuş dememiz gerekiyormuş. Yav bunun güzel veya kötü olmuş yorumu katmadan tamamen tarafsız bi bakışla kuaföre gitmişsin gözümüzden kaçmadı hadi bakalım demenin kestirme bi yolu yok mudur?

"Yeni saçını iyi günlerde kullan." denilebilir belki.

Kadın arkadaşlara "Saçın yüz hatlarına çok yakışmış." derim genelde ancak erkek arkadaşlarda da ise "Saçın tarz olmuş" der geçerim.

asla gerçekleri söylemem. hemen aa harika olmuş, bayıldım, hangi kuaför bu ben de gideyim, yüzüne tenine aşırı yakışmış derim.
çok yakın arkadaşımsa çok kötü olmuş derim. Üzülsün p*ç.

Samimi bir itirafta bulunayım, kuaförden yeni çıkmış saçı yapay görünümü nedeni ile pek beğenmem ancak kesim / boya v.s doğala yakın bir görünüm ise hoşuma gider ve söylerim.

Samimi bir itirafta bulunayım, kuaförden yeni çıkmış saçı yapay görünümü nedeni ile pek beğenmem ancak kesim / boya v.s doğala yakın bir görünüm ise hoşuma gider ve söylerim.
lefticim şimdi ben saçlarımı hafiften sarı yapmıştım. aşırı iyi olmuştu. sonra her kadın gibi aa bunu daha da açalım diye abarttım. en son kuaför bey bi saç rengi yaptı. cennet mahallesine koy sırıtırsam allah belamı versin. ferat bana aşık olabilir o derece. şu an ben;
1656573056767.png

1656573076199.png

“sen saçına bir şey mi yaptırdın?” diyerek karşıdaki kadını sadece 3 saniyede büyüleyebilirsiniz çünkü fark edilmek beğenilmekten daha önemli o an. erkekler az çalışın be kardeşim. yok bi de yürü de ense tıraşını görelim deseydiniz hasbinallah… benim dediğim cümleyi kurun, o cümleden büyülenen kadın “güzel olmuş mu?” demeyi birkaç saniyeliğine unutacak o arada da “güle güle kullan” dediniz mi olay kapanır…

Yalnızca kuaförden yeni çıkmisa değil, muhabbetimin olduğu kadınların hemen hepsine "bugün çok şıksinız" vb jestleri yaparım. Hemcinslerime de yaparım hatta hayatıma kattığım parfumleri bu tarz muhabbetlere borçluyuz. Insan olarak hepimizin güzel şeyler duymaya ihtiyacı var, kadınların biraz daha çok var

lefticim şimdi ben saçlarımı hafiften sarı yapmıştım. aşırı iyi olmuştu. sonra her kadın gibi aa bunu daha da açalım diye abarttım. en son kuaför bey bi saç rengi yaptı. cennet mahallesine koy sırıtırsam allah belamı versin. ferat bana aşık olabilir o derece. şu an ben;
Ekli dosyayı görüntüle 62223

Ekli dosyayı görüntüle 62224

@juju cuğum sarı saçı açma işlemini yapacak kuaförün işinde çok iyi olması gerekiyor. Senin yine sarı olmuş hiç değilse fakat ben yeşilimsi sarılar bile görüyorum zaman zaman ya da kızılımsı sarılar ile karşılaşıyorum. Mor şampuan ile ton açmak çok daha mantıklı sanırım.
Kısa sürede istediğin tona ulaşırsın umarım.

Geri