Kshmr

Konu sahibi son olarak 1027 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili KSHMR,
Bir miktar gıcık olsa da aslında tatlış birisidir. Forumda triplenmeyi en çok sevdiğim insandır aynı zamanda, çeker de tribimi. :p Fenerbahçeli olmasa iyi çocuk deyip gidiyorum. :u1:

Ha unutmadan, şu civcive benzer: :cvcv:

Hakkım da en çok şey bilen bir kaç kişiden birisi. eycof oynamışlığımız, cs atmışlığımız var dün .... soğuk terler akmasına vesile oldu mesela. Uğruna halberdierlerimi yakarım reyiz.

Tanismis olmayi isterdim yaziyim, belki de kendini tanitir .p

aa yılın çifti dsakhda mutluluklar.

kaşmir keçileri himalayalarda yaşayan yazın +30 kışın -30 derece hava sıcaklığını gören ve buna bağlı olarak bu hava şartlarına yazın serin kışın sıcak tutması anlamında karın kısmında özel bir yün barındıran ve yünü çok pahalı olan keçilerdir. keçiden bu kalitedeki yünü alabilmek için belirli bir yükseklikte ve bu hava şartlarında yayılmış olması ve yünün karın kısmından alınması şart olmakla beraber yılda bir keçiden toplanan yün miktarı şaşılacak derecede azdır. bu nedenledir ki kaşmirden elde edilen ürünler, kıyafetler ve halılar oldukça pahalıdır. yazın serin kışın sıcak tutması doğal bir climacool teknolojisidir. kshmr de sanırım böyle ender ve kaliteli biri

nicki bana sevdiğim bir dj yi hatırlatıyor.

kendisi de klas erkek kategorisinde ilk 3e rahat oynar forum erkekleri arasında.

mert ile aycof falan oynamış benimle de red alert 2 oynasın xd

Siz onu sadece KSHMR olarak biliyorsunuz birde bu adamın FAÇA OSMAN ve Manyetik Asuman gibi mükemmel nickleri var... Sabahın dördüne kadar oturup muhabbet etmişliğimiz, gerizekalı ruslara beraber sövmüşlüğümüz, rakibe gelen hileciye beraber ana bacı yapmışlığımız, b yi rushlarken kıç kıça düşüp kader ortaklığı, bir birimizde para olmadığında silahını almışlığımız var...

Daha bugün beni kanser etmiş olsada o burada ki en sıkı dostlarımdandır. Seviyorum bu adamı Faça Osman candır!

Büyük üstat, avcılık konusunda ders alınması gereken örnek kişilik.

Buraya resmi yazmak istedim. Saygılar Master :dyg:

<3

Kalpler malpler.. Kimlerle paylaşıyorum adamı yaa.. :liv: :mrslkm:

Yaaa burda biraz once hello kittyli yorumlar vardi -.-
Mutluluklar efendim, saygılar size with Merlin :sekerligri:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri