Kronik baş ağrısı

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir kronik baş ağrısı çekiyorum. Rutin şeylerle uğraşırken, en çok da sinirleneceğim şeylerle uğraşırken boyun ve baş bölgesinde hafif sızılarla canlanıp, günümü rezil ediyor bu ağrılar. Sigara kullanıyorum. Ailede kalp, şeker, tansiyon ve astım hastalığından geçilmiyor. Belki sıcakların etkisidir ama tansiyonla bir bağlantısı olabilir mi bu ağrıların? Siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz?

Imm öncelikle geçmiş olsun :/ bu tarzda bir ağrı hiç geçirmedim.Şiddetli baş ağrılarımda Majezik kullanırdım.Çok iyi gelirdi.Ancak sen yinede bir doktora gözük derim.

en çok da sinirleneceğim şeylerle uğraşırken boyun ve baş bölgesinde hafif sızılarla canlanıp, günümü rezil ediyor bu ağrılar.

çok doğal bu baş ağrıları çünkü kendini çok strese sokuyorsun sanırım.
bende tıpkı senin gibiyim bir şeye çok sinirlenip kızarsam veya o gün başımdan kötü bir olay geçmişse,sürekli o olayı düşünürüm e haliylede kaçınılmaz bir baş ağrısı başlar bende. bence sende hayatı akışına bırakmayı denemelisin artık ben öyle yapıyorum :) unutma ki hiç birşey sağlığından önemli değil bu kadar sıkma kendini.

Bende migren var. Tuttu mu yaklasmayin. Belki migren ya da sinuzit olabilir. Doktora git. Ama yazdığına göre seninki stres kaynaklı ve sinirlenmemeye calisman. Sinirlenecek seylerden yzak durman. Sicaklardandir bence sicakta beni de fena yapio. Doktora git bence ilaç verir en azından. Son olarak da
Bosverdigin kadar huzurlu takmadigin kadar mutlusun. demişler. Bütün hastaliklarin kaynağı strestir. Stresten uzak dur.

Başağrısının binlerce nedeni olabiliyor hepsinin tek nedeni sinir-stres. Stresten uzak kalamayan bir insansan başağrılarının sebebi tansiyonda olabilir ki bu tarz agrılar genelde esne ve boyundan başlar .
yine de her ne olursa olsun sebebi geçmeyen bir ağrı ise doktora görunmekte fayda var .

bi tomografi çektir bence... Benimde sürekli baş ağrım vardır ama alkoldendir o

Sıcak olunca sinir stres olunca baş ağrısı kaçınılmazdır (:
Benim baş ağrım kronik bunu biliyorum.

Geri