Kredi Kartlarını Düzgün Kullanabiliyor Musunuz

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Kredi Kartlarını Düzgün Kullanabiliyor Musunuz Yoksa Aşırıya mi Kaçıyorsunuz..

78 milyon 741 kişi olarak açıklanan Türkiye nüfusunun önemli bir bölümü borç batağına saplandı...

Vatandaşlarımızın 2002 yılı sonunda, bankaya olan borcu 6.6 milyar lira iken, 2015 sonunda bu borç 384 milyar liraya yükseldi. Bankalara borçlu olan vatandaşların sayısı 25 milyonu buldu…

EVET GÖRÜYORSUNUZ TÜRKİYENIN YARISI BORÇDA

level atlatalım sana diye dötümden ayrılmayan bankalar var hee gelin diyom kulağım arkasını gösteriyom

Maasin yetmediği zamanlar da iyi geliyor. Duzgun bir sekilde kullaniyorum bu sekilde de devam ederiz umarim.

Son 3-4 aydır baya toparladım kullanmıyorum artık pek

Gelirime göre ayarlıyorum kendimi aşırı harcadığımı düşünmüyorum.Hiç bir zaman aaa bu ay nasıl ödeyeceğim gibi bir durum yaşamadim. Demek ki kontrol bende:cvcv:​

maalesef ablam düzenli olarak limitimi düşürüyo:))

Tüm gelir gider hesabı bende olduğu için harcamaları iyi yaparım.Lüzumsuz harcamalardan mutlaka kaçınırım.İsraf en nefret ettiğim şeydir.

çok şükür, kullanmaya gerek kalmıyor.

bir ara baktım, limiti 20 bin olmuş.itiraz etmezsem, kendi kendine düzenli artıyormuş.aradım,bir daha yükseltilmemesini söyledim.Bu kartlardan dolayı çok insan sıkıntıya düşmüş.bugün üç bankanın borçlarını sattığı haberini gördüm..yani vatandaşa yardımcı olacağına borcu ölü fiyatına başkasına satıyor ilar :(

Dogru bir harcama ile kredi kartı muhteşem bir icad bugun kimden borc iştiye biliyorsun ki ?40 güne atabiliyorsun.Gelir ve giderini ayarlarsan süper bir icat eyer onu al bunu al suda olsunlarada baslarsan seni batırmak icin bire bir herseyin ortası iyi.

Duzgun kullaniyorum ama ekstrede hic belli olmuyo :aeg:

Limit olunca elim ayağım titriyor benim..

Geri