Kredi kartı olmadan cep telefonu nasıl alabilirim ?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Kredi kartsız cep telefonu alabilirmiyim ? Kredi kartı olmadan cep telefonu nasıl alabilirim ? Kredi kartı olmadan cep telefonu almanın yolları.

Cep telefonuna taksit yasağı başladı ve taksit sınırını aşmak için çare bulundu. Teknoloji marketler ürün yerine hediye kartı satarak kartın taksitlenmesini sağlıyor. Bu kart karşılığında da dilendiği gibi telefon ya da ürünü alınabiliyor

1 Şubat itibarı ile başlayan cep telefonunda kredi kartına taksitle satış yasağına formül bulundu. Birçok teknoloji mağazasında yer alan hediye kartları, tüketicilerin taksitle cep telefonu alabilmesi için yeni bir alternatif oldu.​

Hiç Kredi kartı olmayan ve cep telefonu almak isteyen arkadaşlarımızda vardır. Öneri ve fikirlerinizi bekliyoruz :cici:

Tanıdıgınız bir telefoncu yardımcı olur belki

Avea az önce mesaj attı. Kredi kartı olmadan, faturalı hatta taksitli akıllı telefon fırsatları sunuyormuş. Olursa onu yapacağım. :)

Avea az önce mesaj attı. Kredi kartı olmadan, faturalı hatta taksitli akıllı telefon fırsatları sunuyormuş. Olursa onu yapacağım. :)

Aradaki fiyat farkına dikkat et ama 24 ay taahütlü satıyorlar faturana ek yaparak ör 1000 tl'lik bir telefonda 500 600 tl oynama oluyormuş

Hayatımda en sevmediğim işi yaptım telefon konusunda geçen ay.100x24=2400 liradan Galaxy Note 3 aldım Turkcell'den.Telefondan çok memnunum ama 2000 lira verip peşin almak varken ay başına 16 lira fazladan veriyorum.Fakat tiko parası olmayanlar için iyi bir tercihtir.

Taksitli öderken gözüne gözükmüyor. 2000 lirayı peşin verince insanın içine oturur. Telefona kutsal toprak muamelesi yapar. :p

Taksitle alınca çok etkisi olmuyor ama hesaplayınca 500 600 tlde cok fazla

GüLSe bence insanların %75'i bu yola başvuracak. Kredi kartı sınırlaması da gelince herkes yüklenecek buna. Totalde çok para ama ay ay odeyince göze gelmez. Bu da bu uygulamayı cazip kılacak.

GüLSe bence insanların %75'i bu yola başvuracak. Kredi kartı sınırlaması da gelince herkes yüklenecek buna. Totalde çok para ama ay ay odeyince göze gelmez. Bu da bu uygulamayı cazip kılacak.

Birazda GSM şirketleri kazansın dimi bankalar düşünsün gerisinide :D

Geri