Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah belasını versin iliğimi kuruttu şerefsizler!
Benim olmayan parayı bana niye veriyorsunuz adi kepazeler..
şaka şaka benim devletten başka kimseye borcum yok onlarda hepisi radar cezası af plizz.
şu hayata kendime karşı yaptığım güzelliklerden biri bu zamana kadar hiç kredi kartı kullanmamış olmam cebimdeki parayla hep hareket ettim.. millet sigarayı birayı da kredi kartından cekiyor .. kredi kartı zengin işi olarak görüyorum ben..
Cüzdanımda elimin en son gittiği kart kredi kartıdır.Mantıklı kullanılırsa avantajı olan bu kart, iradesizce kullanılırsa insanın felaketi olabilir. Borca aldığımızı unutmadan hareket etmekte fayda var.Hem kişisel ekonomimiz için hem de ulasal ekonomimiz için bilinçli kullanılması gereken önemli bir şeydir.