Kredi kartı borcu ödenmezse avukatlık olur muyum?

Konu sahibi son olarak 4126 gün önce görüldü
Arkadaşlar 1000 TL limitli kredi kartım var. Yaklaşık 65 gündür toplam borcu ödemedim, yani elim biraz açılınca ödemeyi düşünüyorum fakat bazı sitelerde 60. günden sonra hukuki sürecin başlayabileceği belirtiliyor.

Bana henüz bankadan bir kağıt gelmedi. Sadece aradılar ve aynı gün içinde borcu ödememi söylediler. Aşağıdaki sitede tam tersine 90 boyunca süreç başlamaz gibi bir şey yazıyor.

(4. ve 5. madde de yazılmış)

Benim elime 10 gün sonra para geçecek yani neredeyse 75 gün olacak sizce avukatlık olur muyum bu süre zarfında bankayla konuştum dinlemiyorlar bile. Avukatlık masrafları falan derken daha da zora sokacaklar.

Sizce 10 günden bir şey olur mu?

3 donem ödeme yi atlattiginda hukuki süreç başlıyor.

O halde ben 3. dönem için borcumu ödeyeceğim dolayı yasal takip söz konusu olmayacak. Allah razı olsun cevabınız için içim rahatladı teşekkürler.

Rica ederim ne demek. Bi an evvel kurtulursunuz umarım. Bankalar rahat vermez size ödemeniz konusunda baskı yaparlar siz elinizde olduğu kadarını odeyin bunun için canınızı sıkmayin ...sizin de bu süreçte yasal haklarınız var.

Bir de borcunuzu ödemekle zorlaniyorsaniz yapılandırma isteyin. Buna hakkiniz var.

Geri