Kredi/Banka kartını ''temassız'' kullananlar...

Konu sahibi son olarak 1016 gün önce görüldü
Ben hiç ısınamadım o mevzuya. O yüzden hep geçirmeli ve şifreli kullanırım.

Benimki temassız. Rahat oluyor. Riskli ama üst limit koyabilirsin istersen.

• Beğen
Tepkiler: 0
Temassız da sorun çıktığında şifreyi istediklerinde önce bi durup düşünüyorum.. şifre anlık aklımdan gidiyor sonra geliyor.. temassıza alışmaktan işte

salgın dönemiyle revaçta olmuştu
çoğu zaman pratik bazı anlarda şifre kullanırım şuan o popülerliği bulunmasa da işlevselliğini koruyor en son 750 limit yapmışlardı ilk başlarda salgının en kötü zamanlarında limitlerin uzun süre alt seviyelerde tutulup pinpad butonlarını yalatma düşüncesi vardı

ayrıca restaurantlarda adisyonun yer aldığı kitapçığın içinde giden temassız kart bazı yerlerin ekmeğine yağ sürüyor
banka bildirimini yemek masasında farketmemeniz olası sohbet vs var ise çok dikkat etmek gerek

• Beğen
Tepkiler: 0
Garanti bankasının kartlarında genelde temassız seçeneği yok, bunun içinde ekstra bir talebim olmadı.
Temassız ödemelerde limiti kendiniz ayarlayabiliyorsunuz, gün içinde kullanılacak limitide belirleyebiliyorsunuz. Bence büyük kolaylık özellikle alışveriş yaparken.

Limitini ayarlayabiliyorsunuz zaten gayet iyi oluyor ya kullanışlı bençe

Temassız var mı sorusuna yok deyince kasiyer bir şekle giriyor neden sokup çıkarması zor mu geliyor artık

bankacılığın ve yeni para düzeninin geldiği nokta burası.
kolay ve nonstop alışveriş.
ayak uydurmak zorunda kalacaksınız, bugün değilse bile bir kaç yıl içinde

bir şekilde türkiyede kapalı olan apple payi kullanmaya başladım...... özellikle saat ile ödeme yapınca cinmişim gibi bakıyorlar adjskalala kasayı kontrol ediyorlar ödeme alındı mı diye....... muazzam kolaylık....... ömrümün sonuna kadar böyle teknolojilerin kölesi olamaya devam edeceğim......

bir ileri versiyonu nfc özelliğine sahip bir telefon ile ödeme yapmak.

Geri