Krater Kimdir ?

Konu sahibi son olarak 2598 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla Uzatmadan Özet Geçiyorum :)
Adı Ali , 1991 Yılının Ekim Ayının 13. Gününde Nasıl Ne Şekilde Nerede Doğduğunu Bilmeyen , Doğumdan Şu Güne Kadar Mersinde İkamet Eden , Sırası ile Akbelen , Mithat Toroğlu ve Sağlık Mahallelerinde Oturmuş Olup İlk Öğretimini Akbelen Muhitindeki 8 Yıllık Ögrenim Olarak Faaliyet Gösteren Okulda Okuyup Lise'yi Son ve Şuan Oturduğu Muhite Yakın Olan Hasan Akel Lisesinde Okumuştur.

Çocukluk Yıllarında 13 Yılın Ardından Tabiri Caizse İlk Façasını Yediği Mahalleden Ayrıldıgında Hayatı Bir Süre Sekteye Uğramış Sonrasında Kendine Çeki Düzen Vermiştir. İnternet Ortamına 2oo5 Yılında Oturduğu Mühite Açılan Cafe'de Başlamış Olup İRC Sunucularına Takılmıştır. Oyun Oynamayı Seven Bir Gençtir. Bir Süre Sonra İRC'de Boş Boş Takılmaktan Sıkılan ve Forumlara Üye Olmaya Başlayan Bu Genç " Kimseye Minnet Etme Kendin Bul " Selsefesini Benimseyip Çeşitli Konularda Araştırmalar Yapmaya Başlar ve Kendini Bilişim Dünyasında Bulur. Sanal Ortam Dışında Pek Dostu Yoktur , Aslında Hemen Hemen Hiç Dostu Yoktur. Yetenek Olarak Kabul Edilirse Eğer Şiir Yazmayı Çok Sever , Kara Kaplı Sayısız Şiiri Bulunan Defterini Bir Hiç Uğruna Yakar :) .

Hoşgörülü , Sempatik , Centilmen , Romantik (Kızların Söyledikleri Bunlar ) Kavramları İçerisinde Bulunmasına Rağmen Askerlik Geçmişi Olan Bir Aileden Geldiği İçin Sert Yapılı Birisidir. Yardım Etmeyi Seven , Yardım Almaktansa Kendi Halletmeyi Takıntı Haline Getiren , Taş Çatlasın Toplamda 5 Kız Arkadaşı Olan , Yaklasık 5,5 Yıldır Eline Kız Eli Değmeyen , Sevgi Dediğiniz Şeyi Sapına Kadar Yaşayan Sadık Bir Erkektir. Kendine Göre Her Erkek Gibi Değil Farklıdır.

2011 Yılında Askerlık Görevine Başlatıp 2012 Yılının Aralık Ayında Terhis Olan ve Şuanda Çalışmakta Olduğu Kitapevinde Hala İşçi Olarak Çalışan , Yıllar Boyunca Emek Sarf Ettiği Web Ortamında Bilgilerini Tam Olarak Birleştirip Bir Sıfat Kazanamayan , Sabah 8 Akşam 8 Çalışan , Hayalindeki Meslek Olan Yazılım Mühendisliğini Birçok Aksiliğe Rağmen Hala Hedefleyen , Yanlızlıktan Kurtulmak İsteyen Sadık Bir Eş Sadık Bir Arkadaş Sıfatındaki Bir İnsandır.

Çok güzel bir tanıtım olmuş Krater inşallah hedeflerine kavuşursun memnun oldum :cici:

Cok güzel ifade etmissiniz kendinizi :cici: bende memnun oldum :)

Yaşın kaç senin 5 kız arkadaşı olmuş :p
Memnun oldum Ali :cici:

Krater
Yaşından olgun olduğun yazılarınızdan da belli.
Memnun olduk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri