Kraliçe, Prenses, Delikanlı, Serseri gibi rumuzları kullananlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Neyse ki nickimin anlamı çokoş

tam benlik olduğunu diyorlar skfjsk

- yalniz bazıları da yansıtıyor misal serseri gibi….. tam bi serseri de çıkabiliyor :|

Nickini "barbi, sindi bebek" yok efendim "uyuyan güzel" yapanlara şimdi gülenlere sesleniyorum; gecmişte onların peşinden koşuyordunuz... "kesin güzel" düşüncesiyle önlerinde şekilden şekile giriyordunuz.... o nickleri kullananlar yüzünden kafadan 1-0 mağlup oluyorduk.. peşimizde koşan yoktu ya.... cünkü kim napsın "Yarmagül" nickli kişiyi....

ya benim en saçma nickim happilyeverafter idi asgd ay ben ölem

“Aşık liseli serseri,seneler önce geçtim ben o dersleri”Aşksızprens1985

Thallo en güzelini sen yapıyorsun bizlerle hiç kafa yormayıp kendi halinde eğleniyorsun helal uşağum

Benim ilk aldığım kullanıcı adı çilekliydi. O zamanlar kendimi çilekli süt sanıyordum.

Yillarca kjhg nickini kullanmis biri olarak cogu zaman teror orgutu uyesi saniliyordum. Erkek olduguma da emin gibilerdi. Yazik kafalarina. Ben hala harika bir nick oldugunu dusunuyorum.

Ilk basladigimda irce nickim SaNeM'di ne kadar iticiymis, guzel saniyordum o zamanlar. Yazarken utandim suan:)

alttan tire olmalı ayça oturum felan açmalı
irc'e bağlı göz kanaması bundan oluyor işte

Hmm,bir de büyük küçük harf varsa.Run child,run.

Polemiksiz nickleri daha çok seviyorum. Yahya mesela. Düz Yahya. Melis de öyle Melis. Melahat diyemezsin mesela, Melis.

Kadınların prenses kraliçe gibi ünvanları kendilerine yakıştırmalarını anlıyorum ama erkeklerin serseri, psikopat gibi nickleri kendilerine yakıştırmalarını anlayamıyorum. Sokakta yolda giderken biri çevirse sizi ve " serseri " dese, hoş olur mu?
Bir de "çocuklu" nickler. Asi çocuk, ızdıraplı çocuk, yaman çocuk vs. Koskoca adamlarsınız kendinize çocuk demeye utanmıyor musunuz lan?

Enteresan.

irc ortamında sıkca kullanılan rumuzlar kendilerini öyle hissetmek istiyor olabilirler : )

Hazreti feveran vardı bir de. Yakışmıştı ama.: ))

Geri