Genelde bu tarz yakıştırmaları kullananların,Uzaktan yakından alakaları olmamaları ne enteresan..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim dedi sana cicisin diye kendin mi karar verdincici nickini kullanmıştım uzun bir süre.... ama gerçekten de ciciydim............
elbette KENDİM...........Kim dedi sana cicisin diye kendin mi karar verdin
Ahh cici kız cicili bicili giyinince..elbette KENDİM...........
Alejandroyu biliyon demi lokumdankucukken veya ergenken normal boyle seyler ama 20+ yasindakiler kullaninca i ih. bir ortamda birisiyle tanismistik ve sosyal medya hesabini vermisti. kullanici adi ayni bu tarzdandi. yakismamisti. sonra kendi ergenligim aklima geldi ve icten ice ''kapa ceneni'' dedim. ''sen daha rezildin'' dedim kendime
Saf o lokum iştelokumu bilmiyom, seninle chatte tanismistik. orda da nickin alejandro idi. buraya ilk uye oldugunda da :d
Lokum.Nl galiba sen başka serverden giriyordun ondan W iyi biliryooo baska adi vardi
olabilir :dLokum.Nl galiba sen başka serverden giriyordun ondan W iyi bilir
Thallo diye diye unuttum güzel bi isimdi neydi ki@Yabani benim nickimi hatirliyor musun o donemlerden?
Ne işler çevirdin maziliGözümde canlanir kos koca mazi.