KPSS / ÖABT Kpss Tercih Robotu 2016! KPSS Tercih Listesi! KPSS Ortaöğretim Önlisans Tercihleri

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Kpss Tercih Robotu 2016, KPSS Tercih Listesi, KPSS Ortaöğretim Tercihleri, KPSS Önlisans Tercihleri, KPSS'de nasıl tercih yapılır

cropped_content_kpss-tercih-robotu-2016-kpss-tercih-klavuzu-belli-oldu-kpss-2016-ortaogretim-ve-onlisans-tercih-kilavuzu_miTuc3b2X684B05.jpeg

Kpss Tercih Robotu 2016! KPSS tercih klavuzu belli oldu! KPSS 2016 ortaöğretim ve önlisans tercih kılavuzu. ÖSYM KPSS Tercih Klavvuzunu açıkladı. KPSS sonuçlarının ardından açıklanan KPSS tercih klavuzu için son gün 30 Aralık'a kadar internet yoluyla ÖSYM'ye gönderecek. Tercih işlemleri, 30 Aralık'ta saat 23.59'da sona erecek. Kpss Tercih Robotu 2016! KPSS tercih klavuzu belli oldu!

Adaylar, tercihlerini, KPSS-2016/2 tercih kılavuzunda yer alan kurallara göre, T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapacaklar. Kpss Tercih Robotu 2016! KPSS tercih klavuzu belli oldu!

KPSS TERCİH KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK?
Kpss Tercih Robotu 2016! KPSS tercih klavuzu belli oldu!

KPSS tercihlerinde nitelik kodları ile tercihler yapılacak. ÖSYM aday işlemleri sistemine giren adaylar KPSS 2016/2 tercih işlemleri sekmesine tıklayacak. Daha sonra kendilerine verilen 30 tercih hakkını kullanacak. Adaylar tercih kılavuzunda yer alan nitelik kodlarını inceleyecek ve kendilerine uygun olan nitelik kodunu tercih satırlarına yapıştırarak tercihlerini yapacak. Ortaöğretim bazında 2001 (Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak) kodu ile tercih edilebilecek kadro sayısı 54 olarak açıklandı. Ortaöğretim adaylar 2001 kodu istenilen kadroları tercih edebilecek.

Geri