KPSS / ÖABT Kpss gk-gy

Konu sahibi son olarak 3529 gün önce görüldü
Bu sene biliyorsunuz çok fazla atama bekleniyor. Bende iyi bir şekilde hazırlanıp fırsatı değerlendirmek istiyorum matematiği hallettim sayılır ama Gk-Gy çalışamadım fazla biliyorsunuz çok fazla detay var ezberle ezberle bitmiyor. Bu konuda bir tavsiyeniz var mı kaynak bakıyorum bu sıralar.

Tarih için Ramazan Yetgin Coğrafya için Engin Eraydın vatandaşlık için de TeknoFemi dinle canım başka bir kaynbaktan çalışmana gerek yok konuyu ardından da bol bol soru çözü yap haftada 3 gün deneme çöz günceller de belli olmuştur onları oku sık sık :tatlı:

Bu sene biliyorsunuz çok fazla atama bekleniyor. Bende iyi bir şekilde hazırlanıp fırsatı değerlendirmek istiyorum matematiği hallettim sayılır ama Gk-Gy çalışamadım fazla biliyorsunuz çok fazla detay var ezberle ezberle bitmiyor. Bu konuda bir tavsiyeniz var mı kaynak bakıyorum bu sıralar.
Gk-Gy için artık soru tarzı değişti. Eskisi gibi gereksiz detay sormuyorlar. Zaten geçen seneki sınavdan da hatırlarsınız. İnsanlar ters köşe olmuştu. Ezberle çok vakit kaybedip diğer konulara çalışamıyorduk. Duyduğuma göre bu sene puan akademi sil baştan diye bir seri çıkaracakmış.Daha konunun özüne odaklanmış gereksiz detay ve ezber yok deniyor. zaten hazırlayan hocalarda tanınmış isimler. Onlardan çalışmayı düşünüyorum ben.

Geri