Kovulduğu iddia ediliyordu: Seren Serengil "Söylemezsem Olmaz'ı" bıraktı!

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Seren Serengil'in yayını terk ettikten sonra Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu iddia ediliyordu. Günlerce sessiz kalan Serengil sonunda açıklama yaptı. Seren Serengil "psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle..." ayrıldığını iddia etti.​

Kovulduğu iddia ediliyordu! Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz'ı bıraktı! Psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle...

Bir süredir Bircan Bali ve Arto ile küs olan Seren Serengil, programda Ebru Yaşar haberi istemeyince kriz çıktı. İddialara göre yapımcıyla kavga eden Serengil sonunda kovuldu. Hastanelik olan Seren Serengil günler sonra açıklama yaptı.
seren-serengil-bir-anda-aldi-basini-cikti-bircan-bali-ve-arto-kalakaldi-canli-yayinda-aglamaya-baslayip-terk-e-1673254321472

Seren Serengil, Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programından ayrıldığını duyurdu. Mobbinge uğradığını söyleyen Serengil, "Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım" dedi.
https://trc.taboola.com/mynetnewtr-...YL2R4AoABvh2IAfGnhuYBkAEqmAGewfLB2jA&vct=0.37

Sürekli övülmek istiyordu şımartılmak ben zenginim ayakları yapıyordu
Ama orası buna pek müsait değildi kusura bakmayacak.

serenin annesi bunlara ahlaksız pislikler demiş

Annesi ne karışıyormuş

Bebek mi seren yahu

Takip etmediğim için bilemiyorum ancak Seren Serengil en son aşırı zayıflık hastalığı ile boğuşmuyor muydu?

@Lefty, onu atlattı fakat elit bir çevreden gelen Seren.S sürekli şımartılmak ve pohpohlanmak istedi diğer ekip arkadaşlarından ayrı tuttuğu için kendini yayın hayatına son verilmiiştir. Bütün basın ve yayın organlarına duyurulur Sjsjsjsj

bircan bali programın yapımcısı gibi artık

Editörü zaten

Milletin işi gücü yok bunları izliyor.

• Beğen
Tepkiler: Min
Napalım arada göz atıyoruz

Göz bu kayıyor Sjsjs

Bence Serçe Seren SERENGİL nabız yokluyor. Yazdıklarımıza dikkat edelim. Beyaz tv’de bulmayalım kendimizi mslsmksks

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sizi paramla döverim evet SS yim ben Sjsjsj

Geri