Kovboy Çizmesi Nasıl Kombinlenir

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kovboy çizmesinin kombinlendiği en klasik ve en beğendiğimiz görünümü kot şortlarla olan birlikteliği. Festival kombinlerinin vazgeçilmezi olan bu kombin yaz aylarında oldukça havalı bir görünüme imza atmanızı sağlayabilir. Daha da şık bir hale getirmek için blazer ceketlerden faydalanabilirsiniz.

Daha soğuk havalarda bol pantolonlar ve özellikle kot pantolonlar kovboy çizmelerine eşlik etmede oldukça başarılı olabilirler. Benzer renkte bir çantayı da kombininize eklediğinizde oldukça şık bir kombin yapmış ve uyumu yakalamış olursunuz.

Eğer çizmelerinizi pantolonunuzun altında değil de tıpkı bir kovboy gibi pantolonunuzun üstünde kullanmak isteyebilirsiniz. Bu tür kombinlere benzer renklerde ceket veya yelekler ekleyerek o dönemin havasını yansıtabilirsiniz. Bu görünümle daha rahat ve çabasız bir şıklık elde edebilirsiniz.

Biz kovboy çizmelerini mini beyaz elbiselere çok yakıştırıyoruz. Kot ceketlerle birlikte tercih ettiğinizde sakin ama havalı bir kombin elde etmiş olursunuz. Kot parçaların kovboy çizmelerle olan uyumu tartışılmaz bir gerçek...

Uçuş uçuş eteklerin özellikle uzun boyda olanları sanki kovboy çizmeler için yaratılmışlar. En sıradan üstlerle bile kombinleyebileceğiniz bu ikili havanın o günkü durumuna göre külotlu çoraplarla da kullanılabilir.

Bunun dışında son dönemin yükselen parçalarından uzun ve yırtmaçlı kot etekler de kovboy çizmelerini en fazla öne çıkaran parçalardan biri. Çizmenizin rengine göre gri renkteki taşlanmış kotlarla da kullanabilirsiniz.

Son olarak tabii ki uçuş uçuş elbiselerle birlikte kullanılan kovboy çizmelerinin ayrılmaz parçası olan şapkaları eklemek. Kovboy şapkaları tamamen 70'li yıllara atıfta bulunuyor ve o tarzı yansıtmanızı sağlıyor.
1711439849904.jpeg
1711439866452.jpeg
1711439879102.jpeg

1711439893911.jpeg
1711439926557.jpeg
1711439936042.jpeg
1711439949614.jpeg
alıntı

Haha lan.
Aklima bir anim geldi.
Süğet deriden yapilmis, yanlari sacakli böyle kovboy (ing cowboy, ineği islah eden oglan anlaminda) bir cift cizmem var idi...daha ergendim o zamanlar.
Onlari giyince,kendimi sokagin agasi saniyordum.
Hey gidi..

Ondan mütevellit Biker diye adlandirdiklari cizmeler daha estetik duruyor.
Simdi onlari giyiyorum...ama o agalik hissi yok artik.

Seviyorum ama hiç kullanmadım çok hoşlar

Babamin da vardi gencliginde kisa olanlardan, faulleri de uzatirdi tik tik tik ses ederdi yurudukce :d

• Beğen
Tepkiler: ne
Acıhdıh bir yemek yiyiverek" diyor, memleket Sivas'ın köyü filan, ama ayakta kovboy çizmesi... Olmuyor pek ya. Yani diger Amerikan kültürü şeylere tamamım da, kovboy çizmesi aşırı Amerikan, çok muyamezekâr bir ürün. Amerikalı harici kim giyse sırıttığını hissederim.

Ülkede tek Erkan Can'a yakışıyor çizme. O da imaj yapmış artık, deri ceketi vintıç Amerikan, otomobili Amerikan. Erkan ağbey, muhtemel Marlboro sigarasını 1941 Zippo'suyla yakıyordur hatta, öyle Amerikan.

Çizmem var diye bişi giyilmez. Bişi giyersin ona çizme seçersin

festival kizlarin vazgecilmez cizmeleri bu. en begenmedigim cizme turu bunlar :emoji_kissing:

hani hiç
kovboy çizmeli foto atan yok

Geri