Kova burcu

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ya öyle demeseneeee :ı onu istiyorum bana ne. sjdjskd
Ya o degil şakayla başladım cidden kafayı takiyorum galibansjdjej
Ashriel cim olacak olsa ben sana ümit verirdim ama ondan sana yar olmaz bebeğim yapma bak burda aşk acısı çekilince bizde eşlik ediyoruz :(

Ashriel cim olacak olsa ben sana ümit verirdim ama ondan sana yar olmaz bebeğim yapma bak burda aşk acısı çekilince bizde eşlik ediyoruz :(
Sjxjs höhh iki dk da aşık ettin beni.
Biliyorum ya hiç yüz vermiyor zaten, ciddiye almıyor galiba beni djxjd kendi kendime egleniyorum burada resmen gerçi ben de boyle olacağını bildiğim için takılıyorum yalan yok. Satasmasi eğlenceli biri değil mi sence de?
Hem onun gönlünde yengeç ya da boğa var gibime geliyor yaylardan(özellikle de benden) pek haz etmiyor. :/
Bugün durduk yere akrep bir arkadasimi cimcirdim. Naptın lan acittin diyo çocuk. Dedim akreptin di mi sen bu ara akreplere uyuzum sjxjs

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sjxjs höhh iki dk da aşık ettin beni.
Biliyorum ya hiç yüz vermiyor zaten, ciddiye almıyor galiba beni djxjd kendi kendime egleniyorum burada resmen gerçi ben de boyle olacağını bildiğim için takılıyorum yalan yok. Satasmasi eğlenceli biri değil mi sence de?
Hem onun gönlünde yengeç ya da boğa var gibime geliyor yaylardan(özellikle de benden) pek haz etmiyor. :/
Bugün durduk yere akrep bir arkadasimi cimcirdim. Naptın lan acittin diyo çocuk. Dedim akreptin di mi sen bu ara akreplere uyuzum sjxjs
Yahu ironi yapıyorum ya elbette takılamalarınız çok tatlı hatta ben onun o rahat ve sinir bozucu sakinliği varya ayar oluyorum ama yinede bazen gülüyorum Sjsjsj

Yahu ironi yapıyorum ya elbette takılamalarınız çok tatlı hatta ben onun o rahat ve sinir bozucu sakinliği varya ayar oluyorum ama yinede bazen gülüyorum Sjsjsj
Benim takilmalarimdan bahsediyorsun galiba onun pek ipledigi yok malum djxjd
Evet ya ben de senin gibi hem sinirlenip hem gülüyordum. artık sinirlendirmiyo, kabullendim galiba sjdjs
Konuyu trolledim resmen, nyse arkadaşından konusmiyim daha fazla rahatsızlık duyabilir. Mecbur kalbimize gomucez...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
yeğenim kız ve kova burcu, yeni yeni konuşmaya başlıyor, ona sen büyüyünce " ne istiyorsun " diye sorduğumda hiç bir telkin almamasına rağmen " adam " cevabını vererek beni dumura uğratmıştı.

Yoyoyo olamaz marsım da yay çıktı
Nerden çıktı bu mars ne işe yaruyir elim ayagim titeiyo

Geri