Kova burcu insanı

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Birlikte en cok güldügüm burclar bir ikizler iki kovalar.
Hayatimi renklendirenlerden.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Erkekleri yenir öhö yani sevilir çok eğlencelidir, bayılırım...
Kadınlarını da çok severim. En yakın dostlarımdan biri kova burcu. Yok böyle bir kadın... Gereksiz tripleri yoktur, müthiş kafa uyumu yakalarım onunla, hükumet gibi kadınları severim onlar da öyle biraz, yani benim tanıdıklarım daha doğrusu, kimseye eyvallahı yok, sevmediğini bedeninin her mimigi ile belli eder hdjsj sevdiğini de bir ömür yanında dost bilir iyi kötü her anında.. Asiğım arkadaşıma...

Kova erkekleri en ideal arkadaşlardır. Sırtınızı güvenle dayayacağınız, zor anınızda aklınıza gelen ilk isim, sırrınızı paylaşırken şüphe duymadan sonsuz güven duyacağınız ve her insanın hayatında mutlaka bir kova olmalı dedirtecek yürekliliktedirler. Fakat evleneceksiniz biraz düşünün. Hatta biraz fazla düşünün. :)

Kova erkekleri en ideal arkadaşlardır. Sırtınızı güvenle dayayacağınız, zor anınızda aklınıza gelen ilk isim, sırrınızı paylaşırken şüphe duymadan sonsuz güven duyacağınız ve her insanın hayatında mutlaka bir kova olmalı dedirtecek yürekliliktedirler. Fakat evleneceksiniz biraz düşünün. Hatta biraz fazla düşünün. :)
Okurken dört dörtlük yorum derken, sonu beni tıpkı hint filmlerinin finali gibi şaşırttı ;d ..
Taca attın resmen ;d

Okurken dört dörtlük yorum derken, sonu beni tıpkı hint filmlerinin finali gibi şaşırttı ;d ..
Taca attın resmen ;d

Yorumumun sonu asla bahsi geçen olumlu yönlerine gölge düşürmemeli. :)
Esasen iyi eş olma potansiyelleri de yüksektir. Sonsuz özgürlük ve tükenmeyen sosyal hayat tutkularını dengelemeyi başarabilirlerse eğer.

Geçen gün babamın eski kimliğini bulduk adam kova burcuymus... Yenir falan demiştim burada ilk mesajımda, sözüm geri.... Aile hayatına uygun değillerdir, sürekli gezer ve kaçarlar.... Çok tatlılar ama yeterli değil, kendinizi yakmayın.... Aze demişti dersiniz...

Doluysa taşar, boşsa da dolar. Mühim olan ne ile dolup taştigidir

Sevmediğim iki karakteristikten diğeri ve ikinci sırada olanı.
Diğeri Aslan.

Tek kötü özelliğimiz fazla hümanist oluşumuz maalesef

Geri