Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hatını renklendirebilirim. <Kova ;dBirlikte en cok güldügüm burclar bir ikizler iki kovalar.
Hayatimi renklendirenlerden.
Okurken dört dörtlük yorum derken, sonu beni tıpkı hint filmlerinin finali gibi şaşırttı ;d ..Kova erkekleri en ideal arkadaşlardır. Sırtınızı güvenle dayayacağınız, zor anınızda aklınıza gelen ilk isim, sırrınızı paylaşırken şüphe duymadan sonsuz güven duyacağınız ve her insanın hayatında mutlaka bir kova olmalı dedirtecek yürekliliktedirler. Fakat evleneceksiniz biraz düşünün. Hatta biraz fazla düşünün.![]()
Okurken dört dörtlük yorum derken, sonu beni tıpkı hint filmlerinin finali gibi şaşırttı ;d ..
Taca attın resmen ;d
Gölgeniz yeter @yeLda ;dYorumumun sonu asla bahsi geçen olumlu yönlerine gölge düşürmemeli.
Esasen iyi eş olma potansiyelleri de yüksektir. Sonsuz özgürlük ve tükenmeyen sosyal hayat tutkularını dengelemeyi başarabilirlerse eğer.
Hahahah manifest diyince ben. Yıllar sonra aslında kova olduğumu bilmeden…Kova burcu insanlarını seviyorum ben. Zeki oluyorlar.