Kötü olayların üst üste gelmesi

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Zordur kaldırmak.
Kişi oldukça yıpransa da sağlam tecrübeler kazandırır.
Şu an o konumda ki insana 'Bardağa dolu tarafından' bak demek sövmek gibi gelse de hakikat bu.Kendiniz için olaya faydalı açılardan bakın.​

Cenabetseniz hep sizi bulur bunu kadere yıkmanın anlamı yok..

Bunun insanın aklından geçenın başına gelmesi gibi bişey olduğunu düşünüyorum. Kötü bir olay yaşadığımızda bi sonrakı adımın yine kötü olacağını yada içinde bulunulan kötü durumdan asla çıkamayacağımızı düşünürüz.
Bir anlamda ne düşünürsen o olur. Aslında biz kötünün üzerine bir kötü daha eklemek için istemeden açarız kapımızı.
Yani kısaca iyi düşün iyi olsun işte.

Sabah kalktım ve baktım lastik patlamış ve taksiyle işe gittim. Gittiğim gün görülen lüzum üzerine tayinim çıktı, geldim ve beni aldatan kız arkadaşımdan ayrıldım, gece çok içmişim ve duvara kafa atmışım, alnımda şişlik ile yeni iş yerime giderken kayboldum, arabada yedek visky vardı onu içtim, yeni işyerimdeki müdürü madara ettim(ama çok cahildi), tayinimin çıkma sebebini de o gün öğrendim, şerefsizliğin en büyüğünü orda gördüm ve ben de o esnalarda bu forumu bulup kendimi olaylardan soyutlamaya çalıştım :T: Üst üste geldi her şey...

insan en kolay kötüyü düşünür ve hep bunun üzerine gider negatiflik iliklerine kadar işler

Geri