Kötü Kedi Şerafettin

• Kullanıcı T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2323 gün önce görüldü
Kötü Kedi Şerafettin, kısa adıyla Şero, esas olarak Bülent Üstün'ün gerçek hayatta beslediği ve 1996 yılında kaybettiği kedisinin adıdır.

Bundan ilham alan çizgi roman kahramanı Şero ise 1996 yılında L-Manyak dergisinde doğdu. 2001 yılında Lombak dergisine geçen Bülent Üstün tarafından çizilen çizgi karakterin bu kadar sevilmesinin nedenini çizeri günümüz modern insanının uygarlık adına duygularını dışa vuramaması olarak değerlendirmiştir.

47155d1221432461-kotukediserafettin.jpg

forum alemleriyle ilk tanıştığım zamanlar avatar olarak kullanıyordum

MWyam9.jpg

Dup dup dup efekti ve garfield i bogazlamasiyla meshurdur

Biyolojik babası ressam olan Tonguç'tur.
Evet biyolojik babası.
Tonguç'un mastürbasyonu sonrası spermlerinin üzerine oturan dişi kedisinden doğmuştur.

//onur
şarkısı var mı bilmiyorum ama nil karaibrahimgilin seviyorum sevmiyorum şarkısında "yok ki senin bir yedeğin, kötü kedi şerafettin" diye geçiyor. heralde onu anımsadın. :D

Dergisinde ,gece yarısı sokağın köşesinde elinde tesbih sallayarak bir dişi kediye hepsi senin mi yavrum diye laf atıyodu. yaslandığı duvarda da bağcılar yazıyodu :D sinema filmine gidilir. bekliyoruz.

görür görmez aklıma bülent üstün'den önce feverchild'i getiren kedidir. bizimki işte öyle bi algı operasyoncusu :D

Filmi de oldukça güzeldi; eğlendirici ve başarılı.

Geri