Kötü günlerinizde yalnızlık mı size daha iyi gelir, sevdiğiniz insan mı?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kötü günlerinizde yalnızlık mı size daha iyi gelir, sevdiğiniz insan mı?

Yalnızlık...Öyle günlerde ilk kaçan sırtını dönen yakınlarınız oluyor zaten

Ben yalnız kalıp toparlanana kadar dokunmasınlar.

Yalnız olmayı tercih ederim, sorunlarımı kimseye yansıtmam çünkü benim için iyi olanın kararını en iyi kendim verebilirim.

yalnızlık iyi gelir ama bir müddet sonra paylaşma gereği hissedersinn

Tabii ki sevdiklerimle vakit geçirmek iyi gelir.

Yalnız geçiririm.
Doğru bulmuyorum , tavsiye de etmem.
Alıcı olmasını bilmek lazım gereken yerde

genelde yalnızlığı tercih etsem de sevdiğim biri de bana iyi gelebilir.

Iyi gunlerimde de severim kotu gunlerimde de

Yaşadığımız hiç bişey anlatinca yön değiştirmeyecek sadece anlatmış ve kederinize ortak etmiş olacaksınız sevdiklerim değil hayatin içinden geçmiş birinin bazi sözleri iyi gelebilirdi hepsi bu.

Paylaşmak da iyi geliyor, sadece dinlenildiğini bilmek de iyi geliyor, yalnız kalmak da. Acının şiddeti hiç önemli değil, zaten acının kendisi düşünmeyi tamamen bulanıklaştırıyor. Hiç tanımadığım insanların da omzuna başımı koydum, en yakınımdan kaçtığım da oldu...

eğer bu kadar yalnızlığı seçiyorsanız muhtemelen yanlış ilişkilerin içinde olmuşsunuzdur. insanın en ciddi yalnızlığı da aslında olmaması gereken kişiyle, olmaması gereken ilişkide olmasıdır (yaz bunu güzel laf bu)

evet insan bazı şeyleri kendi içinde halletmelidir ama bunlar ölüm gibi, geçmişe dair pişmanlıklar gibi geri döndürülemez şeylerdir. onun dışında sevdiğin insanın yanınızda olması iyidir.

Bazen herkesten uzaklaşmak, genel olarak sevdiğim birinin yanımda olduğunu hissetmek iyi gelir.

Yalnız kalmayı tercih ederim.. Kendimi toparlayıp, atlatınca paylaşırım zaten.

Ben yalnız olmayı tercih eder, uyurum…

yalnızlığı tercih ederken bile, bir yerde sevdiğiniz insanın sizin yanınızda olduğunu bilmek, hissetmek istersiniz. soru herhangi birinden bahsetmiyor, sevdiğiniz insandan bahsediyor ve tabii ki kötü günümde yanımda olmasının iyi gelmesinden daha doğal hiçbir şey yok.

Şu meşhur kötü günlerde pek yalnız kalmaya fırsat verilmiyor bana ama tercihim evet,
Yalnızlık olurdu. :emoji_no_mouth:

Geri