Kötü gün dostu musun?

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Artık değilim, insanların problemleri ile uğraşmak fazla yorucu geliyor, etrafımda sorunsuz insan görmek mutlu ediyor.
Özellikle yıpranmış kadınların kamkisi olmayı bıraktım.

Kararsız insanlar yoruyor beni olmak istemiyorum artık

• Alkış
Tepkiler: W
Dimiiiii tam olarak bu iste, kocasinin sevgilisinin yaptigi kotulugu dayagi anlatir. Sen saatlerce teselli edersin her isini halletmeye calisirsin sonra bi bakmissin barismislar :d
Partneri ile barışınca sana kapı duvar ahahaha

• Kahkaha
bunu hep olumsuz durumlarda yanında olmak, yardımcı olmak gibi yorumlarız ama dost mertebesine ulaşmış arkadaşlıklar için kötü gününde yanında olmak olağan bir şeydir zaten. bazı senaryolarda arkadaşının iyiliğine, başarısına içsel olarak sevinebilmek daha zordur. hasete meyillidir dost dediğin bile. bunu başaramayan insan, muhtemelen kötü gününde de onun kötülüğüyle kendi durumunu "daha iyi" hissedeceği için yanındadır. bu bilinç seviyesinde bir hareket olmasa da içseldir.

Son düzenleme:
İnsanların gerçek yüzü zor şartlarda ortaya çıkar ve iyi zamanları paylaşmak kolaydır ancak kötü zamanlarda kimin yanınızda olduğu, gerçek dostluk için önemli bir kriterdir. Sahte sevgi gösterileri yerine davranışlarda samimiyet arar ve bu yakınlığı bulduğum kişilerin de her koşulda yanında olmaya devam ederim.

hafta sonu benim için önemli bir eğitim vardı, en yakın arkadaşım ani bir değişiklikle nişanını tam da o güne aldı. bir sonraki eğitimin parasını altınlarından vermesi şartıyla nişanına katılım gösterecek kadar iyi gün dostuyum. kötü günler zaten dostlukların rutini gibi, beklentiye girilecek bir şey olmamalı ama iyi günleri paylaşmak herkesin harcı değil. geçen halamla tam bu konuyu konuşurken emekliliğini kutlamaya çok sevdiği arkadaşlarının gelmediğini söyledi ve o zaman anlamış iyi günü paylaşmanın daha kıymetli ve zor olduğunu. umarım iyi günümüzü paylaşacak kadar çıkarsız ve samimi insanlar biriktirebiliriz hayatımızda, bütün canlarımı kucaklıyorum…

Piknik yaparken bir dostumuzu aynı piknik alanında gördüğümüzde onun yanına gitmeyi erteleyebiliyoruz. Ama o kişinin o an düştüğünü görünce koşuyoruz. Bence iyi gün dostluğu ile kötü gün dostluğu böyle bir şey. İyi şeyler erteleniyor gibi. Hiç yanında olmama başka bir şey iki durumda da

Evet ve bunu değerli buluyorum.
Kötü gün temasını sevgiliden ayrılık acısı gibi konulara sığdırmayacaksak tabii.
Sesi,gürültüyü pek sevmediğimden iyi şartlarda sevdiklerimi ihmal edebiliyorum ne yazik ki.
Biri iyi gününüzü kutlamaya gelmiyorsa bu iyi bir sey; düşüncesiz ve fesat bi insan olduğu yönünde sizi sorgulamaya itebiliyor, size kendisine mesafe koyma şansı veriyor.
Profesyonel,ikiyüzlü bir yılan olsa daha mı iyi olurdu? Önemini bilmemiz gereken konuları yanlış ele alabiliyoruz bazen.

İyi günlerinizde her zaman yanınızdayım.

İmkan meselesi aslında. İmkanınız yoksa, iyi günde de, kötü günde de kimsenin yanında olamıyorsunuz. Tamam, bazen de istek meselesi. Kimsenin içini de okuyamayız.

kötügün dostu olmayan hic birzaman dost olmamisdir

dost dedigin dost kötügünde aranir

herzaman kötügün dost olmusumdur

eskiden bu konuda iyi olduğumu düşünüyordum ama sonrasında kendimi sorguladığımda ve bazı okuduklarımdan sonra gösterdiğim tavrın toksik bir yan barındırdığını da gördüm.
artık eskisi kadar arkadaşlarının hayatlarını kontrol eden bir insan değilim.
eskiden daha çok koşuyordum, daha çok ilgileniyordum bu durumlarla ancak artık daha geri planda duruyorum.
yani velhasıl kötü gün dostu etiketini yırtıp atmış bulunabilirim.

• Beğen
Beni olduğum gibi kabul eden yok denecek kadar az o yüzden (hiç ciddi değilsin yaaaaCILAR) dostum değildir.Gerçekte görüp tanıdığım dostumdur.Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Geri