Kötü doğan insanlar

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Önce dünyadaki bütün insanları öldürüp,sonrada ailemi yok edip en sonunda ise kendimi öldürüp Tanrı olacağım..Kötü doğanlar.

Herkes iyi ve temiz doğar. Çevresi ve insanlar kötüye iter. Son seçim yine kişinin kendisinde tabii

bir insan nasıl kötü doğabilir ya da bir insanın iyi doğduğunu nasıl iddia edebilirsiniz.?
bunlar birer seçimin sonucudur ve koşullar sizi bu noktaya getirir. iyi ve kötü olmanızda bir çok değişken vardır.

Tesadüfe bak sabahta öylesine bir konu açmıştım.çocuk yapmanın neler doğuracağını,insan dalında bekleyen bir elma gibidir.açar,gelişir durdukça kurtlanır,çürür yere düşer..

Video son derece rahatsız edici olduğu için kaldırdım, bu tarz içerikleri paylaşmayalım lütfen.

Konuya gelecek olursak da insanları kötülüğe iten çevresel koşullar kadar genetik ya da biyolojik, nörolojik sorunlar da olabilir. Yaşanılan çevre ve aile yapısının bu tür olumsuzluklara etkisi çok büyük maalesef.

Konuyu bitirdin lefty kökten kapatsaydın daha mantıklı olurdu

Konuyu bitirdin lefty kökten kapatsaydın daha mantıklı olurdu

İstismar detaylarını kimsenin bilmeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. O videolara nasıl izin verildiğini de çözemedim. Şikayet edilip kaldırılmalıdır.

İstismar detaylarını kimsenin bilmeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. O videolara nasıl izin verildiğini de çözemedim. Şikayet edilip kaldırılmalıdır.
Evet kötü bir durum.lakin insanoğlunu tanımak için önemli bir video

Evet kötü bir durum.lakin insanoğlunu tanımak için önemli bir video

Rahatsız edici ve dikkat ettiysen okuduğum / izlediğim yayınların etkisinde kaldım diye de belirtmiş.
Video kanalı bu tarz içerikler ile takipçi kasmaya çalışıyor belli ki ancak şikayet edilmesi şart.

Geri