Kötü Bir Anınızda Eski Sevgilinizi Aramak İstediniz Mi ?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Herkes evet-hayır diyip durmuş güzelim konuyu anketleştirmişler :D:D

Böyle birşeyi tasavvur dahi etmem. Yaradana şükür zor durumlar karşısında sabretmeyi ve tevekkül etmeyi biliyorum. Bunları da bir yana koysam ablam var , abim var , babam var eski sevgili de kim oluyormuş ?

Hiç düşünmedim eski eskide kalmıştır. Her kötü anımızda Eski sevgiliyi arasak ooo :) zaten hangi birini aricaz :p

eski derken 1 tane oldu :zuha: onuda ararım zaten yüzgözüz nedense:zuha: oda beni arar dertleşiriz ama gayet normal başlayan konuşma ortalarında aşklaşır sonunda kavgalaşır:zuha: kapatırız artık araşmıyoruz:zuha:

ararım o da beni hep arar :)

Kanlı düşmanın değil ya ihtiyacın varsa herkesi arıyabilirsin.

Çok şükür o kadar zor bi durum yaşamadım, ama insanlık hali eğer olursa da aramam arayamam. Çünkü, konuşmuyoruz artık numaramı bile değiştirdim eskiye dair izler kalmasın diye. İnsan her sorunu kendi çözebilmeli, başkasına ihtiyaç duymadan. Zaten konuşuyor olsam bile bana yararlı olabileceğini sanmıyorum. Hoş anlatamazdım da, öyle her şeyi herkese anlatabilen yapıda biri değilim. Kendi ıçimde kalırdı.

Sanmıyorum.Eski sevgilinin faydasından çok zararı olur.

yok öyle bi dünya benim kitabımda :) kardeşimle dertleşmeyi yeylerim.

O kadar odundu ki Anlamaz halden.Ne araması adını bile anmam..

Ara sıra yeltendiğim olurdu,eskiden.Ama aramadım hiç.Aramamak en iyisidir,çünkü.

Düşünmedim hiç,öyle bir durumda olsam en son arayacağım kişi olurdu.

Insan kötü bi anında hayatta yapmam aramam dediği herşeyi yapıyor arıyor. Bizzat test edilip onaylandı.

Hayır öyle bir anda ihtiyaç duyacağım bir insan olsaydı eskide kalmazdı zaten. :)

Geri