Koruyucu erkek, kadınların gözünde çekici midir?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Kadının da erkeğin de birbirini değil, ilişkiyi sahiplenmesi taraftarıyım. Boğucu insanlardan şahsen sıkılırım ve kimsenin korumasına da ihtiyacım yoktur.

Aşırı olmadığı sürece olabilir…

e herhalde anacım.
yıllardır başımız dik, kendimize yeteriz o ayrı ama bir erkekte de bu haslet olsun isteriz.

bunu güneşlenirken yazıyorum…

Mayasında bu duygu var olmalı fakat bunu dengeleyebilmek çok önemli. Doğasında hiç yoksa da sorun fazlası da sorun.

Canım o koruyuculuk hipnoz etmek için..
Neye hipnoz bu needcim?Needsin de mi?.ddd
Erkeklerin fitratinda var korumak..fitrati seyleri yok saymak, hic de saglikli bir sey degil.Ailesini korumak ister,yanindaki kadini,sevdiklerini..
Hadi gece cikabilirsin disari,benim ne isim var, sen kendi kendini korursun (misal) diyen adami cöpe atin ya.
Lavaş ekmegi gibi yayik gelir gözüme

Neye hipnoz bu needcim?Needsin de mi?.ddd
Erkeklerin fitratinda var korumak..fitrati seyleri yok saymak, hic de saglikli bir sey degil.Ailesini korumak ister,yanindaki kadini,sevdiklerini..
Hadi gece cikabilirsin disari,benim ne isim var, sen kendi kendini korursun (misal) diyen adami cöpe atin ya.
Lavaş ekmegi gibi yayik gelir gözüme
Ben maço ve ağırbaşlılığını kullanarak elde ettikten sonraki şiddetten bahsetmiştim.

Görseldeki gibi sahiplenirse sıkıntı... Dozunda sahiplenme iyidir tabi.

Pembe saçlı, aktivist, vegan, halkların demokratik melisi ve izmirli bir kız arkadaşıma söyledim;
- barınak hayvanı mıyız lan biz sahiplenmek ne demek!
Dedi.

Geri