körü körüne savunmak!

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
selamlar, sevgili dostlar.

gerek futbol, gerek siyaset olsun hiç tasvir etmediğim tek sey körü körüne savunulması! özellikle de siyaset anlamın da, doğrusu varsa eyvaallah fakat göz göre göre de, hataları varken de savunmak doğru değildir, savun fakat insan-i değerlere de değer kaybettirme...

velhasıl, kalp kırmaya değmez, nolursa olsun...

filler tepişir, ezilen çimler olur!

Kimseyi haksız yere savunmam bende haksız isem benide kimse savunmasın. Haksızlığın savunulucak bir tarafı yok

Adi ustunde kor iste

İnsanların çoğu gelişime ve değişime kapalı olduğu gibi kendini sorgulamadan, sabit bir bakış açısı ile yaşamayı daha kolay görüyor ve çoğunluğa uymak da işlerine gelmekte.

Savunduklarının doğruluğu / yanlışlığı hakkında fikir edinebilmesi için öncelikle araştırmaya açık olmalı ve kaynakları da çok doğru olmalıdır yoksa başkalarının yanlışını da savunur, yeri gelir dayattıklarını da...

icten ice neyi savundugunu umursayan ve bilmeyen insan. hakli cikmak ve sesini duyurmak egosunu oksuyor sadece. cahil fanatik

İnandığım şeyi savunurum körlüğe gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Aze
Dostlarımı ve ailemi savunurken ben... Ailemi ayrı tutup arkadaş konusunda bu körkütük savunma sevdası yüzünden çok bıçak yedik ama doymadim ben ya... Bir kere daha yenilsin....

Yok.
Hatta ne kadar seversem seveyim karşıma da alabilirim direkt.

Geri