Korsan kitap almak..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Filmlerden sonra bu da bir ekmek kapısı oldu..Genelde işlek caddelerde ve Ortaköy,Kadıköy,Taksim meydanda bolca bulunurlar..

Madem O kadar bilgesiniz 3-5'i aramayın korsan kitap almayın Hırsızlıga ortak oLmayın :)

*Yazar ve okuyucu açısından farklı yorumlanabilir.

*Yazar açısından emek hırsızlığı iken, okuyucu kitlesinin büyük çoğunluğunun öğrenci olduğu düşünüldüğünde yadırganmaması gereken durumdur. Fiyatlar daha insaflı olmalıdır.

Emek, yüksek fiyat, saçma yayın evi politikaları gibi üzerine çok konuşulup tartışılacak konuları bir kenara bırakırsak çoğu korsan kitabın boyutları orijinallerine göre farklı olabiliyor, benim gibi takıntılı insana bu yapılamaz. :/

Asgari ücretin 1000 tl bile olmadığı ülkemde desteklediğim durumdur zira bazı eserler var ki inanılmaz pahalı.
Geçim derdine düşmüş Memleketimde kendini geliştirmek isteyen insan için alternatif yol olabilir.

Itiraf ediyorum bazı eserlerin korsanini almışligim oldu.
Ve tabii sahaflardan daha çok alıyorum o ayrı dediğim durum.

almam alanıda sevmem. parası yeterli olmayan korsan yerine takasa yönelmeli bence

Artık korsan kitap bile ölmüş durumda,artık e-kitap var e-kitap :)

Kesinlikle karşıyım. Bir de okudukları kitapların yazarlarını överler: ' Ay ben x yazarın tüm kitaplarını beğeniyorum ve kendisini de çok seviyoruuuum.. ' Oldu canım oldu.

Orjinallerini ülke insanının genel bütçesine göre ayarlasınlar
söz veriyorum korsan almayacağım.

Zamanında korsan cd almıştık ama kitap hiç almadım, neden bilmiyorum. Almam da

Okusak bir dert okumasak bir dert siz de bi alemsiniz arkadaş:D Öğrenciyim param yok belki zaten satılıo korsanı ben alsamda almasamda asdf

ne korsan kitabı kardeşim e-kitapçıyız. 2018 geldi 2018, duvarlara hayvan figürleri de çiziyosunuzdur he siz. :')

Aylık kirası 10bin 'in üzerinde kirası olan yerden alma sende.
Ucuz olan korsan olmak zorunda değil.

Gencligimde yaptigim en yasa dışı iş buydu galiba :T: evet pismanim :T:

Geri