korona virüsün hayat kalitemizi artıran etkileri

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
  • marketler, kendilerine ek bir maliyet olarak gördükleri temassız ödeme sistemlerini bünyelerine getirmek zorunda kaldı.... kasa sırasında kimsenin yarım saat şifre girmesini beklemek zorunda kalmadık.....
  • edepten yoksun, saygısız ve balon özgüvenli 20 yaş ve altına uygulanan sokağa çıkma yasağı sinir sağlığımızı olumlu yönde etkiledi......
  • kaldırımda yürürken sigara içen pislikler, açık alanda maske takma zorunluluğu nedeniyle sigaralarını içemedi..... bok kokulu leş dumanlarını solumak zorunda kalmadan yürümekten bile oldukça keyif aldık......
  • %50 kuralı nedeniyle toplu taşıma yolculuklarımız daha kişisel, rahat ve huzur dolu oldu......
  • atmde işlem yaparken kıçımızın dibinde sıra olanlar, sosyal mesafe nedeniyle metrelerce geride kalmak zorunda kaldı......
  • el yıkama alışkanlığının kazanılması ve eldiven kullanma gibi durumlar, milletin pipisini elleyip dokunduğu başta paralarla olan pek çok şeyle temasımızı azalttı....
  • başı ağrıdığında hastaneye koşan gerizekalılar ağrı kesici kullanmayı öğrendi.....
  • ......
  • .....

:emoji_heart_eyes: T E Ş E K K K Ü R L E R K O R O N A V İ R Ü S :emoji_heart_eyes:

Kalabalık ortamları hiç sevmeyen birisi olarak kapalı alanlarda kişi sınırlamasından çok memnun olduğumu ifade etmek isterim ayrıca hayatın ne kadar kısa olduğunu bir kez daha anlamış olduk.

Hiç sokağa çıkma yasağı görmediğinden oggy bu süreçte onun hayat kalitesi arttı.
Dışarıdan hazır döner alıp microdalgada yapmayı öğrendi.
Nereden baksan kral hareket

Vallahi bu kadar yasak fetişisti millet çıkmadı dünyada
Maske tamiyorlaaaaar
AVM ye gidiyorlaaar
Asker ugurluyorlaaar
Hatta sahilde çayıra oturan bile insanlar var!

Aman Allahım sorumsuzluk bu!
Karantina ilan edilsiiin!
Maskesiz sevişilmesiiin!
Sıçarken ıkınanlar mikrop saçıyooor!

Böyle özgürlükçü gençlik mi olur? Fanusa gir çıkma beş sene

Ne olsun peki? Ha ne olsun?
Çok büyük yaygara var beyler. Öyle böyle değil.

bana etkisi, yıllarca emek verdiğim şirket tarafından sorgusuz sualsiz ücretsiz izne çıkarılmak oldu. bir şeyler inşa etme tutkusu yüzünden de kariyerime sırt çevirdiğimi fark ettim. s*kko reklamlarınız için uzun metraj reddettim ln. sinema ve tv'ye geri dönmek için bağlantıları yoklamaya başladım: müge anlı kurgucu arıyormuş. geç. trt belgesel işi, hmm, peki geç. başka, başka?

Eğitim-öğretimde milyonlarca karne basılmayarak ciddi sayıda ağaç kurtarıldı.
Bahar dönemi doğa kendi haline kaldı. Türlü kirlilikler azaldı.

Artık kimse beni şapur şupur öpmüyor.

Geri