Korna çalmak

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Keskin zekasının elverdiği ölçüde ne kadar çok kornaya abanırsa, o kadar çabuk trafiğin açılacağını düşünen sığır kişisi eylemi. Hele ki iş çıkış saatlerinde İstanbul trafiği tam bir cehenneme dönüyor.

tenor.gif

Dit diit; eyvallah
Diiit; dikkat etsene kardesim
Diiiiiiiiiit; babanin yolu mu hayvan
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit; okuyucunun kufur dagarcigina bagli kisim .p

Çalarım,
Selam verirken,
Eyvallah derken
Birde söverken çok pratik.

Hayirdir kardeşş bir sorun mu var
demek istemisimdir hep:kaç:

Geçenlerde trafikteyim artık nasıl sinirlendiysem kornaya baş parmağımla basıyorum diğer parmaklarım direksiyonu tutuyor diğer elimlede adama hareket yapıyorum nabıon laaan diye bağırıyorum o esnada baş parmağım ters döndü şlasdşlsd nasıl abandıysam :D adama bakarken aaahhh dedim elime baktım hemen o arada adam gitti tabi olaydan 2-3 ay geçti hala dokununca acıyor parmağım :D

Bir günde direksiyonun ortasına elimi koymuşum koltuğa kendimi yaslamışım sürüyorum yanımda kuzen var tümseği göremedim ani fren yaptım freni yapınca elim kornanın üstünde olduğu için kornaya basmış oldum.. kuzen gideceğimiz yere kadar dalga geçti tümseğe korna çalıyon diye :gamer:

Düğün vb konvoylarda sık kullanılır. Hiç susmaz. Sellektör de dahil.

Ne kadar çok çalarsam o kadar çok açılıyor trafik.

kaldırımda yürümeyip yolda yürüyenlere,yolda ki hayvanlara,cocuklara

en sevdiğim kornayıa basma şekli :dyg:
Heavenly 'de oluyor kornaya basıyorum yakışıklı atla gezelim diyorum çekinmeden,korkmadan atlıyor arabaya :u3: :p :D

yol benim hakkımken aniden önüme çıkanlara sonuna kadar basıyorum. :cokkizdim:

Sofor dili diye birsey var. Bazi kornalar selam. Bazilari ilerle. Bazilari geri gelme ben varim. Bazilari kislari gorunce hey yafrum. Vs vs

buyrun hanımefendi ne demek, yol sizin geçin lütfen, ne kadar da tatlısınız... diyebiliyorum mesela

Hollandada zaruri durumlar disinda basmak yasak oldugundan ve de agir cezasi oldugundan duruma alisik degilim, Turkiye'ye gittigimde alisma suresinde bir panikleme olusuyor haliyle. Yesil isik yandigi andan itibaren kornaya basiyorlar. Abi catladiniz mi ? catlak misiniz ? sorunlu musunuz ? aceleniz neyy ? tovbe bismillah ya. Insan yanlis birsey yaptim saniyor.

Nefretiti ediyorum. Orta Çağ çıngarlığı gibi geliyor bana. Lüzumsuz yere o kadar çok klaksona başvuruyor ki sürücüler, akıl alır gibi değil, şehirden uzaklaşma sebebi...​

Geri