Korkunç olay Bölüm 1 (Karabasan Ve Cin) hikayesi

Konu sahibi son olarak 2628 gün önce görüldü
Korkunç olay Bölüm 1 (Karabasan Ve Cin) hikayesi

Korkunç olay Bölüm 1 (Karabasan Ve Cin)

Evde oturuyordum.Televizyon izliyordum.Annem bulaşık yıkıyordu.Birden canım sıkıldı.Anneme söyledim dışarı çıktım.Dolaştım gezdim tozdum sonra geldim.Gece olmuştu.Saklambaç oynuyorduk tam tamına 14 kişiydik.Ahmet yumacaktı.Hepimiz mezarlığın olduğu yere saklandık.Her yeri kolaçan ediyorum derken duvardan karabasan yazıyordu.Biraz ürktüm.Çünkü kanla yazılmıştı.Yusuf diye arkadaşım karabasan dedi ve yere yığıldı.Can çekişiyordu.Zeynep kitap kurdu içine karabasan girmiş dedi.Sonra Semih diye arkadaş o da karabasan dedi.O da yere yığıldı o da can çekişiyordu.Durun dedim.Sakın demeyin dedim.
Sanırım karabasan diyince oluyor.2'sini hastaneye götürdük.Karabasan diyince yere yığılıyor sonra çarpılıyor.Karabasan yere yığdırdı cin de çarpmış olabilirdi.6 gün geçti.Durumları çok kötüydü.2 saat sonra ölmüştüler.Hepimiz çok üzüldük.Üzülmekte kalmadı ağlamaya başlamıştım.Çünkü onların ikisi en iyi arkadaşlarımdı.Cenazeden sonra yatmaya başladım.Çünkü gece olmuştu.Sabah olmuştu.Kalkim diyecektim kiii.Yanlışlıkla rüyamda karabasan dedim.Kalkamıyordum.Tam cin çarpcakken bismillah dedim ve en sonunda kalkabildim.Rambo gibi dışarı atıldım.Annemde evde yoktu.Olmadığı zaman bana notta yazardı.Valizimi topladım ve yolculuğa maceraya çıktım...

Geri