"Korku Evi" kabusu

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Dünyada ve ülkemizde her geçen gün yaygınlaşan ancak doğru düzgün kontrol edilebildiğinden şüpheli çok sayıda korku evi açılmaya başlandı. Psikiyatristler de bu konuda defalarca açıklama yayıp insan psikolojisine uygun olmadığı ve kalp krizini tetikleyebileceği yönünde uyarılarda bulundular. Yeterli güvenlik önleminin alınmadığı bu evlere, 13 yaş üstü herkes girebiliyor fakat sonun yaralanma ya da ölümle sonuçlanmayacağının garantisi de bulunmuyor.

Rusya'dan gelen bir haber de bu mekanlardaki denetimsizliği bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Korkunun dozunu arttırmak için farklı şeyler yapmaya çalışıyorlar ancak yeterli güvenlik önlemi olmadığı için de risk yaratıyor.

Haberde ölen kişiler de bu sebeple ölmüş ve daha korkutucu hale getirilmek istenirken yangın çıkmış.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Yaşam değerli böyle saçma şeyler ile neden riske atar insan anlamam özentiligin sonu yok

Dağıstan diyolar arkadaşım. Kesin bi itlik vardır.

Dağıstan diyolar arkadaşım. Kesin bi itlik vardır.
Korku evi görevlisi, heyecan artsın diye biraz benzin döküp alev çıkmasını sağlamaya çalışmış ancak o arada benzin bidonu devrilince yangın çıkmış. Kızlar da odada kilitli olunca çıkamamışlar.

Güvenmediğin hiçbir yere gitmeyeceksin, hiçbir yere de güvenmeyeceksin. Gerçi güvenince korkmazsın da... Amaaannn!

Korku evi görevlisi, heyecan artsın diye biraz benzin döküp alev çıkmasını sağlamaya çalışmış ancak o arada benzin bidonu devrilince yangın çıkmış. Kızlar da odada kilitli olunca çıkamamışlar.

Hayır.

4 yıl scotlad yard polis akademisinde kriminoloji okudum.
2 yıl Los Angeles polis departmanında suçlu profilleme eğitimi aldım.
1 yıl Gümüşhane Kelkit'te olay yeri inceleme danışmanlığı yaptım.
Halen cinsel suçlarla mücadele alanında doktora yapıyorum.

Olay şöyle oldu. Kızlar korku evine geldi. İşletmecinin dallama arkadaşları da kenarda içiyordu. Kızları görünce peşlerinden girdiler. Amaçları onları biraz daha fazla korkutup eğlenmekti.

Salak salak hareketlerle kızlara musallat oldular. Kızlar da panikledi, korktu. Sonra bunlar "yha yavrum korkacak bişi yok, gel bak sakil ol" diye teskin etmeye çalıştılar. Kızlar kabalastı. Bunlar da sinirlendiler ve kelepçeleyip tecavüz ettiler.

İşletme sahibi olayı görünce panikledi. Korktu. Naaaptınız lan siz! Dedi. Alkolik kafadarlar "eeeh amma kafa ütüledin, tamam korkma herşeyi temizliycez" dediler ve kızları mekanla birlikte benzin döküp yaktılar. Böylece olay raporlara kaza olarak geçecek ve kimse cinsel saldırı suçuyla yargılanmayacaktı.

Eskiden korku tünelleri vardı ve en azından güvenliydi ancak yine kalp krizi riski vardı çünkü korkudan öte, aniden karşına çıkan ürkütücü bir şeye tepki vermen kaçınılmaz oluyordu.

Bahsi geçen evlerde ise güvenlik denetimi yok ve kafalarına göre oyun belirlemeye çalışıyorlar.

Hayır.

4 yıl scotlad yard polis akademisinde kriminoloji okudum.
2 yıl Los Angeles polis departmanında suçlu profilleme eğitimi aldım.
1 yıl Gümüşhane Kelkit'te olay yeri inceleme danışmanlığı yaptım.
Halen cinsel suçlarla mücadele alanında doktora yapıyorum.

Olay şöyle oldu. Kızlar korku evine geldi. İşletmecinin dallama arkadaşları da kenarda içiyordu. Kızları görünce peşlerinden girdiler. Amaçları onları biraz daha fazla korkutup eğlenmekti.

Salak salak hareketlerle kızlara musallat oldular. Kızlar da panikledi, korktu. Sonra bunlar "yha yavrum korkacak bişi yok, gel bak sakil ol" diye teskin etmeye çalıştılar. Kızlar kabalastı. Bunlar da sinirlendiler ve kelepçeleyip tecavüz ettiler.

İşletme sahibi olayı görünce panikledi. Korktu. Naaaptınız lan siz! Dedi. Alkolik kafadarlar "eeeh amma kafa ütüledin, tamam korkma herşeyi temizliycez" dediler ve kızları mekanla birlikte benzin döküp yaktılar. Böylece olay raporlara kaza olarak geçecek ve kimse cinsel saldırı suçuyla yargılanmayacaktı.
Yine hikaye yazdın ancak yabancı basından da okuyabilirsin ve kızlardan biri sanırım eşi ile birlikte katılmış ve kaldıkları odanın, bağlı oldukları anın görüntüsü de var. Yangın çıkınca oyuna dahil olanlar odanın anahtarını bulamamışlar ve kızları kurtarana kadar yangın büyümüş. :( Kızlar odada iki kişiler, başkası yok.

Yine hikaye yazdın ancak yabancı basından da okuyabilirsin ve kızlardan biri sanırım eşi ile birlikte katılmış ve kaldıkları odanın, bağlı oldukları anın görüntüsü de var. Yangın çıkınca oyuna dahil olanlar odanın anahtarını bulamamışlar ve kızları kurtarana kadar yangın büyümüş. :(
Bir kere ya.. sadece bir kere bana koşulsuz, amasız, fakatsız inanmanı istedim. Önünü ardını düşünmeden.. sormadan sorgulamadan..

yalandan da olsa.. :(

Bir kere ya.. sadece bir kere bana koşulsuz, amasız, fakatsız inanmanı istedim. Önünü ardını düşünmeden.. sormadan sorgulamadan..

yalandan da olsa.. :(
Ben bu haberleri yabancı basından da okuyorum yoksa bizim haberciler bazen abartılı şekilde sunabiliyor.

Hiç aklıma gelmeyecek bir senaryo ve oldukça ürkütücü, bir bakıma korku evi konusunu okurken ürkmemizi sağladın. Senden iyi hikaye yazarı olur.:)

Kelepçe ve sandalyeye bağlamak? Korku evi olduğuna emin miyiz seks partisi düzenlemişler sanki

“Biri kelepçeli diğeri sandalyeye bağlı olarak can verdi”
Bu nasıl korku evi lan
Ben de bi defa girmiştim. Peşimizden beyaz çarşaflı adam koşturuyordu sadece.
çok korkmuştum.

Geri