Korkan Kiz.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]4XtDjXK9rYY[/YOUTUBE]:cat:

Bende olsam bende korkardım, bakışlara bak :bekle

Aynen deli galiba çok manyak bakıyor

Kokan kız diye konuyu okudum :)

Şimdi bu adama devlet seçme ve seçilme hakkı veriyor, oda seçiyor tabi.

Notun dibi: yukarıdaki cümlemin çok daha fazlası vardı parmak ucumda, hatta bi bölmnu yazıp sonrası silme kararı aldım. İnsan istediğini söyleyebilir miydi ? Belki bu seferlik ileri gidebilrdim. Herkes kadar benimde bi kaç kötü kelime dağarcığm vardı elbet. Ve yaradılış adaleti... Bu varlığa tekrar dirilme şansı verilmesi.
"- Aklım var götüm yok inandım ve iman getirdim ".

Şimdi bu adama devlet seçme ve seçilme hakkı veriyor, oda seçiyor tabi.

Notun dibi: yukarıdaki cümlemin çok daha fazlası vardı parmak ucumda, hatta bi bölmnu yazıp sonrası silme kararı aldım. İnsan istediğini söyleyebilir miydi ? Belki bu seferlik ileri gidebilrdim. Herkes kadar benimde bi kaç kötü kelime dağarcığm vardı elbet. Ve yaradılış adaleti... Bu varlığa tekrar dirilme şansı verilmesi.
"- Aklım var götüm yok inandım ve iman getirdim ".

Kime bu serzeniş yaradana mı mahluka mı yoksa bu arada Adam deli bildiğin deliler gibi lakin erkeklere değilde kadınlara yapması ayrı bir durum

Kime bu serzeniş yaradana mı mahluka mı yoksa bu arada Adam deli bildiğin deliler gibi lakin erkeklere değilde kadınlara yapması ayrı bir durum

Aklı melikelerini kısa bi görüntüyle sorgulamak ve bi sonuca varmak ne kadar doğru tartışılır ? Nitekim insan muazzam yaratılmış bi varlık demi hem fikiriz bunda. Farkettiysen gelene gidene sataşmıyor, seçiyor....

Serzeniş yok burda. Güneş ısıtır, yağmur ıslatır die düz bi mantığım olmadı, olmazda sanırım. Uysal koyunluk mezhebe tabi mi ?Sorgulamak tip tip bakilmayla ters orantı deil bu zamanda, bu yüzden seni anlıyorum. Bi bakmak lazım demii, sıralama nasildi

Önce mahluka
Sonra anaya ( baba evde durmadigindan mutevellit es geclr ) olay orda genelde çözlr. Cnku bi sonraki basamak Yaradan ! o sorgulanamz. Çünku o doğmamış ve dogrulmamistr...

Aklı melikelerini kısa bi görüntüyle sorgulamak ve bi sonuca varmak ne kadar doğru tartışılır ? Nitekim insan muazzam yaratılmış bi varlık demi hem fikiriz bunda. Farkettiysen gelene gidene sataşmıyor, seçiyor....

Serzeniş yok burda. Güneş ısıtır, yağmur ıslatır die düz bi mantığım olmadı, olmazda sanırım. Uysal koyunluk mezhebe tabi mi ?Sorgulamak tip tip bakilmayla ters orantı deil bu zamanda, bu yüzden seni anlıyorum. Bi bakmak lazım demii, sıralama nasildi

Önce mahluka
Sonra anaya ( baba evde durmadigindan mutevellit es geclr ) olay orda genelde çözlr. Cnku bi sonraki basamak Yaradan ! o sorgulanamz. Çünku o doğmamış ve dogrulmamistr...

orasi oyle kurbanini kasten seciyor bana gore insan muazzam bir yaratilis degil bu dunyaya yolanmis en cani ve asagilik bir canli türüdur her ne kadar icinde iyileride olsada degmezdi bu dunyada var etmeye yaradanin isine karismak gibi olmasin belki ilerde bu sahsin bir kadina tecavuz edip sonra dogradigini boy boy mansetlerde goruruz deliymis deyip gecerler ...

Yaradanın işine karışmamak ?
Hadi ama,korkmayın bu kadar. Belkide bu kodu yaradılışında ekleyen de "O" dr. Sorgulanmak istemiyordur. Eleştiriye açık değildir. Açık vermek istemiyordur...

meyda bu konu tartisilmaz iki seyin ispati yoktur var veya yok ne ben varligini ispatlarim ne sen yoklugunu ondan degmez yakinda mürted demesinler bize : 0

Yabani benim için endişelenme. Ama ben senin için endişelenmeye başladım.

Savaş ne için yaplrdi. İnanılan din için ve toprak için değil mi ? İnanmadigin ve istemedigin hiç bir şey için gerçek manada cesaret edemezsn. Hani o iyi kahramanlar var ya dibine kadar istemiş olanlardır. Bunu söyledim cnku, öğrettiler die bsiy öğrenmek ve kabul etmek ne kadar ethik ? Ninem pek derdi "içinde olacak "...
Sorgulamak kötü bisy deil. Bence kötü olan başkası kabul etmis die, onu model alıp kalıp belleme.
İyi örnekler çok. Arayıp bulmak da meziyet," Daa sen nie hazıra kondun " denilmez mi ?

Bknz: (-Daa)Tanrılar şive yapmaz ?

Meyda benim icin endiselen lakin birseyi degistirmez insanlar tanriyi savaslarda kullanir kendi pisligini ortbas etmek icin ben savasmaya deger bir dusunceyi benimsemiyorum ne toprak icin nede tanri icin ondan ölu tapicilara serzenirim ornek aldiginiz savas kahramanlari birer katildir bizi birbirimizle sinayan tanri bu kadar vahsi bir tablo karsinda susmaktan zevk mi aliyor yoksa bizimle alay mi geciyor anlamadim gitti ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri