BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Seri bekliyorum önerilerinizi canlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Old boy izlenmez mi ya! Yaziklar olsun leftySanırım hiç izlemedim ve bana hitap etmiyor ancak @Divine Heart biliyordur muhtemelen.
Edit: Old Boy geldi aklıma ancak onu da tavsiye etmem.
Şiddet içeren sahneler sebebi ile tavsiye etmek istemedim ancak düşününce de izlediğim filmler aklıma gelmeye başladı. The Call, Hope isimli filmler fena değildi hatta 7. Koğuştaki Mucize filminin orjinali de Kore yapımıydı. Kore filmleri, akılda kalan birkaç sahne dışında zihnimde canlanmıyor.Old boy izlenmez mi ya! Yaziklar olsun lefty
my crash landing on you goremedimmmm aralarindan sececem bakalim liste icin teskler![]()
Neamish's Drama List - MyDramaList
mydramalist.com
Simdi tamam :d
ABİ YANLIŞ ANLAMA CİDDEN İZLİYON MU DİZİLERİNİ YA ..S.S.S.S.SSFilmleri bayık dizi bu adamların işi
Şiddetle tavsiyem "A Shop for Killers" bir solukta bitiyor
ABİ YANLIŞ ANLAMA CİDDEN İZLİYON MU DİZİLERİNİ YA ..S.S.S.S.SS
Bir animeci olarak davana ihanet ettin aniki
Ve seni durdurmak zorundayim!
Ekli dosyayı görüntüle 110504
Anime biter mi hocam ya. Ben sana myanimelist'imi atayim. Zaten yaslanincaya anca bitirirsin.Evet izliyorum keyifle
Anime yok bitti kalmadıbaktım koreli kızlar anime kızları gibi ordan devam
bu arada a shop for killers izle anime tadında![]()
Anime biter mi hocam ya. Ben sana myanimelist'imi atayim. Zaten yaslanincaya anca bitirirsin.
25 yillik liste
atsana bende güncelleyeyim yarın var da eksik