Koray Avcı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yüreği gibi seside güzel adam hem şarkıları hem siirlerinde ayrı ayrı yaşadığımi hatırlıyorum

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadikoy'de unutulmaz golu atan Besiktas oyuncusu...

"Girisimiz olay
Cikisimiz olay
Nasil kydu ama
Kadikoy'de Koray"

Seklinde tezavhurati bile yapilmistir, cArsi tarafindan...

Hayatımda gördüğüm en yılışık, ne oldum delisi, bir sabah uyanınca pop star olunan bir ülkede " bundan da başka bir şey olmazmış zaten " dedirten hal ve hareketlere sahip, cebindeki para miktarınca insan olabilen, ortamlarda " ne olur sen içme " diye yalvardığımız insanlardan birisi işte.

Çok doluyum çok.

ne güzel bir parçadır bu böyle..

[YOUTUBE]tMX46IRCbZM[/YOUTUBE]​

Tesadüfen dinlediğim ve beğendiğim sesler arasında.

Kılığı kıyafeti bir kenara dursun görüntüye bakınca daha farklı bir ses bekliyorsun.
Ama beklentimin üstünde güzel bir ses.

Acaba kac gundur gozyasi dokuyorum bu adamin sarkilari esliginde

Ankara Jolly Joker 'de ki programında da içiyordu.
Tabi viski bedava olunca fondip yapıyor :)

Gökyüzü önermişti ilk bana "Abla bak bu şarkı çok güzel dinle" dedi ama adamın tipine şöyle bi baktım nedense Karadenizli tipi var bunda Kazım taklidi yapıyodur dedim dinlemedim. Dün tesadüfen denk geldim aklıma geldi bi dinleyeyim dedim. "Sen" parçasını iki gündür sürekli dinliyorum. Şahsı vs hakkında bişi diyemem ama sesini ve yorumunu beendim.

[YOUTUBE]JRwPmRbvLoc[/YOUTUBE]

Olumsuz yorum yapanların gerçekten ön yargı ile yaklaştıgını düşünüyorum. Çünkü adam söylemiyor yaşıyor!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Murat boz gibi gereksiz birinin 'şarkıcı' adı altında trilyonları götürdüğü bir memlekette çokta abes durmayan insan.

Dinledim de o kadar bayılmadım şahsen.
Fenerbahçelidir kendisi bu arada. :p

Hüsnü Arkan ve Birsen Tezer düeti olan Hoşgeldin şarkısından soğuma nedenim. Bizim halkımız bir şeylerin b.kunu çıkarmakta bir numara gerçekten.adam kendi halinde kalsaydı her yerde adamı çalıyorlar yahu.

Sesine ve klarneti güzel çalmasına lafim yok ama hareketleri çok itici insanlara nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insan.

Bizim için zamanında vasat bir topçuydu, şimdikiler için bir müzik starıymış, vay zaman anam...​

Geri