Korana’nın Verdiği Can Sıkıntısı.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
YouTube girip ne kadar kalitesiz düşük seviyeli komedi videoları varsa bakmaya zorladı Bu hastalık ,Bahar candan girdik Yalçın çakıra doğru yol alıyoruz,hayırlısı sonu nereye varacak..

Kitap ta okuyabilirsin. Ben evde "Yüz yıl uyuyan güzel" diye bir kitap buldum. Çok değişik bir şey.

Yoğunluk ve belirsizlik dışında idare ediyorum fakat dilerim daha da uzamaz. 2021 yaz ortası gibi biteceğini düşünüyorum.

Sizin yüzünüzden. Curfew fantaziniz ve maske fetişiniz sebep oldu buna. İnşallah ömrünüz böyle geçer.

Nasıl kurtulacağız bu işten hiç bilmiyorum. Salgınlarda en büyük desteğin halktan gelmesi gerekir fakat çoğu insanın umrunda bile değil. Almanya'da sağlık personeline maaş ödeme sıkıntısı gündeme gelebilirmiş, gerçi sağlık bakanları yalanladı ancak böyle olumsuzluklar her ülkede her an yaşanabilir.

Yasaklar-kısıtlamalar, sağlıkçılar açısından avantaj gibi görünse de ekonomik açıdan çok büyük kayıplar yaratıyor ve bu sorun dalga dalga tüm sektörleri etkileyecektir.

German hospitals warn employee salaries at risk as they face coronavirus cash crunch

Geri