Kör randevuya dair bilmeniz gerekenler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kör randevuya dair bilmeniz gerekenler

Daha önce hiçbir ortamda bir araya gelmediğiniz ve tanımadığınız biriyle görüşmek konusunda ne düşünüyorsunuz? Kör randevu (blind date) sayesinde hayatınızın aşkıyla buluşmanız mümkün...

İş yerinden bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştırmak istiyor. İkinizin birbirinine çok uygun olduğunu ve anlaşabileceğinizi düşünüyor ama siz tanımadığınız biriyle yemeğe çıkma konusunda tereddüt yaşıyorsunuz. İşte kör randevu (blind date) tam olarak bu anlama geliyor.

Kör randevu, iki kişinin ilk kez bir yerde buluşması ve onları tanıştıracak başka kimse olmaması anlamına geliyor.

Günümüzde birçok çift kör randevu (blind date) sayesinde tanışıyor. Bir yabancıyla vakit geçirmek ilk başta sizi biraz strese sokabilir ancak doğru adımları takip ederseniz başarılı bir randevu geçirmemeniz için bir sebep yok.

İşte başarılı bir kör randevu için yapmanız gerekenler...

- Olumlu bir tutumla yaklaşın. Ön yargılarınızı bir kenara bırakın

- İçinde rahat hissettiğiniz kıyafetleri tercih edin. Bu sizi özgüvenli hissettirecektir.

- Beklentilerinizi dengeleyin. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz bu nedenle açık bir zihinle gidin.

- Anda kalın. Ters gidebilecek şeyler yerine yanınızdaki kişiyi tanımaya ve iyi vakit geçirmeye çalışın.

- Kişisel konuları konuşmak konusunda temkinli olun. Henüz birbirinizi yeterince tanımıyorsunuz. Rahatsız olabileceği konulardan uzak durun.

- Açık iletişim kullanın. Ona sorular sorun, tanımaya çalışın. Ancak "sorguya çekmek" yerine daha gündelik sorular tercih edin.

Kaynak

rMpmFrdn40mDoCGlI-R-Og.jpg

İnsanın hiç tanımadığı birisi ile buluşmasının zorlukları vardır ve tanıştırmak ya da önermek isteyen kişinin de ilk randevuda bulunması gerekir. Taraflar şayet birbirinden hoşlanırsa zaten ikinci buluşmayı da ayarlarlar ancak hiç hoşlanmama riski de var ve bu sebeple adı konulmadan, sıradan bir tanışma gibi gerçekleştirilmesi hem daha sağlıklı olur hem de olumsuz bir kararda kimse kırılmaz.

Kör randevu. Bana çok rahatsız edici geldi. İnsan hiç tanımayıp görmediği biriyle nasıl buluşur? İnsan çok gergin olur kasılma gelir yani. Tercih edilmemeli.

eski görücü usulü şimdi kör randevu olmuş, günümüzde hala işlevini koruyor bu arada..böyle tanistirmalara çok şahit oldum, ben tercih etmedim ama görüşüp kafasına yatan çok kişi oldu. evlenenler oldu.

İş yerinden bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştırmak istiyor. İkinizin birbirinine çok uygun olduğunu ve anlaşabileceğinizi düşünüyor ama siz tanımadığınız biriyle yemeğe çıkma konusunda tereddüt yaşıyorsunuz. İşte kör randevu (blind date) tam olarak bu anlama geliyor.
arkadaşım bana böyle bir teklifle gelse, ilk önce bakayım bi tipine derim. ondan sonra bizim kızlarla güzel bir stalk yapar, sülalesinin derinliklerine iner, tanımış kadar olurum. tşk.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bütün tanisikliklar kör baslar, gözleriniz sonra acilir.
Sonra yine, Allahim kör et beni..

Blind date, kör randevu kdjd tamam çeviri bu da, kırk yıllık görücü usulüne de kör randevu demek beni biraz üzer. Neyse zaten artık böyle şeyler beni ilgilendirmiyor, ben neredeyse iki senedir love date… *.*

Travesti filan da çıkabilir imsanlara hiç güvenecek ortam kalmamış, değil dateye kerevite bile çıkmam, yo asla hayır.

kendin olmak ve akış ya

Valla kör topal falan farketmez. Nefes alsın yeter.
Replik hırkızıı. E şimdi ne diyeyim ben, nabız atsa yeter🤣🤣🤣

Travesti filan da çıkabilir imsanlara hiç güvenecek ortam kalmamış, değil dateye kerevite bile çıkmam, yo asla hayır.
Bak bunu düşünmemiştim haklısın önce nüfus kayıt örneği ve hastane raporu istemek şart😅

Olmuyor değil mi Ben böyle abuk subuk yazınca hiç olmuyor...

Kendimi kınıyorum

Bu kadar aydınlanınca ilişki yaşanmıyor. Biraz körü körüne olacak işler

• Alkış
Tepkiler: ne
Daha önce forumdan 2 kişi böyle buluşmuştu. Eleman kadını gördükten sonra arkasına bakmadan kaçmış. Bir daha foruma da girmedi, terketti burayı. Hatta komple sanalı bıraktı. Bir süre adminlik de yapmıştı. Biri aracılığıyla buluşursunuz filan neyse de kör date tehlikeli biraz. En azından foto görün, biz mi öğreteceğiz artık böyle şeyleri.

diplomatik görüşme mi yapıyorsunuz
mübarekler

Geri