Kopya Çekmek

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3306 gün önce görüldü
Her öğrecinin doğuştan gelen hakkı:D Alan ve veren memnunsa ters bi yönü olmayan aktivite. kendi işini kendi görene ayrıca saygı duyarım.:D

Yatım olmadığı için şimdilik yapamadığım şey.

Koya çekmek ne diye düşünüyorum bende 2 dakikadır. Alan veren memnunsa deyince akıl çok değişik yerlere gitti :D onu düzeltin de kimse aynı kanıya kapılmasın. ''kopya'' olacak herhalde o :)

Koya çekmek ne diye düşünüyorum bende 2 dakikadır. Alan veren memnunsa deyince akıl çok değişik yerlere gitti :D onu düzeltin de kimse aynı kanıya kapılmasın. ''kopya'' olacak herhalde o :)
Heyecan yapmışım:D bende şimdi farkettim:D

Öyle bir sınıftayım ki, kopya çekebileceğim kimse yok. :/

Bir çok kez yakalandığım için okulumun yarım dönem uzamasına neden olan eylem.

Hiç çekmedim çok gururlu bir insanım ya okulu da bitiremedim hala o yüzden :p

Hiç çekmedim diyen öğrenci yalan söylüodur arkadaş mutlaka gözün falan kaymıştır:D

Uuu çok yaptık.
Az macera yaşamadık. :D

Kopya cekmekten 1 hafta uzaklastirma almistim bir insan her seferinde yakalanir mi arkadas ya ? :D

Yakalanmaa korkusu var ya iste o dahada bi heyecan katıyor olaya jkfhfjf

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilkokul dördüncü sınıfta okul hayatım boyunca kopya cektim , zaten okul serüvenim çok uzun solukluda olmadı.. öğretmenimiz hamileydi , iki sınıf birden ders yapıyorduk matamatik sorusuydu yanımda ki bayan sınıf arkadaşıma bakmaya çalışmıştım , öğretmen yakalamıştı inkar etmiştim tüm sınıf önünde sol kulağımı çekip ayağımı yerden kesmiş , akabinde anaokulu mutfagından acı pul biber getirmiş , bir yemek kaşığı ağzıma vermişti .. o gün dün gibi aklımda ama çok büyük ders olmuştu daha o yaşlarda bişeylerden ders almaya başlayabilmiştim çok şükür.. anılarım depreşti konu başlığını görünce..

Hic cekmedim yanimda oturan kisi bile kagidima baksa yakalanacakmisim da suclu ben olacakmisim gibi cekinirdim. : )

nimetlerinden yaralanmayıp

cefasını çekmişliğim var

Uygulamalı dersler (gitar) dışında kağıt kalemle baş başa kaldığım bütün derslerden kopya çektim.

Geri