Kopya cekerken yakalanma anınız var mı ya da en iyi nasıl kopya cektiniz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Kopya cekerken yakalanma anınız var mı ya da en iyi nasıl kopya cektiniz?​

Kopya çekerken değilde kopya verirken yakalanmıştım kskdkd

Lisede öküzün biri düşürmüş ve kolum çıkmıştı. Alçıya alındı. Alçıya yazmıştık. Jfjfjfj

Kopya ile işim olmadı, olmaz. Orijinalciyim.

Ortaokul Tarih dersi, dizime kopya kağıdı koymuşum ve en ön sırada, öğretmenin tarafında oturuyorum. İlk kopya denememdi ve yakalandım. Sonraki sınavda 100 alarak durumu telafi etmiştim. Kadının suratı da hala aklımda... Ayyy stres oldum...

kopya denemem olmuştu ve kopyam elimden uçmuştu… ayağımla basıp geri çekmiştim dkcjk yakalanmadım……

biz kopya çekmeyi sanata dökmüştük artık ve bizim okulumuz kopyayı engellemek için sıraları sınıflardan koridorlara çıkarıp ösym mantığıyla herkesi farklı sıralara atamıştı ahajks. bomboş uğraş… test usulü yaptıkları için okulun çalışkanları soruları çözüp smsle atıyor, işaretleyip çıkıyorduk. mis gibi sistem… mod medyan getir götürümüzü yapsın. ben yakalanmadım hiç ama yan sınıftan bi yelloz yakalanınca bizim arkadaşı ifşalamıştı, çocuğu onur belgesinden etti yılan. sonrası sınıf basmalar ve kaoslar…

çok rahat ve profesyonel olduğum için yakalanmadım..... hikayem çok ama en komiği, çalışamadığım sınavdan kopya veren arkadaşımın 83, benim ise 91 almış olmam idi. ağlamıştı....sldkjf

hiç kopya çekemem aksiyetem var
1 kere denedim onda da sınavda a-b var sanıyordum meğer a a' b b' varmış önümdeki arkadaşımdan çekiyim aynı grubuz sonuçta diye düşünmüştüm o 80 almıştı ben 30 mu ne bide kağıdıma tekrar bakılmasını talep etmiştim orda anladım 4 grup olduğunu :Dd
bir kere de matematik dersinde yanımdaki kız arkadaşlarımla kağıtları değişmiştik onda da aynı şekilde grup vardı hoca gezerken biz ve önümüzdeki iki kişinin grup sırasının farklı olduğunu gördü önümüzdeki erkolara kağıtları değişmişsiniz anlamayacağımı mı sanıyorsunuz diye bağırmaya başlamıştı a:D:ASD:AS

Geri