Kopi Luwak Kahvesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Misk kedisinin dışkısından yapılan bu kahve dünyanın en pahalısı..İstanbul’da bazı elit mekanlarda satılıyor fincan fiyatı 300-350 TL arası..
DBB7A12E-7283-40CC-9546-622652563C3F.jpegD76E1251-EE04-4697-B61C-AD1876C8F486.jpeg

Son düzenleme:
İmalatına kadar girmişim sansürlemek lazım

Ne diyeyim,bilemedim.

Filden çıkan da vardı o daha iyiymiş. Yiyosan tam yicen ağa kedi medi hikaye direk fil den çıkacak dhdhshhs

Gerçekten iğrençsiniz arkadaşlar.
20 gün foruma girmedim, geldiğim manzaraya bakın.
Birisi browniyi bok düşünüyor öbürü bilmem ne dışkısı haberi paylaşıyor. Bana mı absürt bunlar?

• Kahkaha
Tepkiler: L_
Gerçekten iğrençsiniz arkadaşlar.
20 gün foruma girmedim, geldiğim manzaraya bakın.
Birisi browniyi bok düşünüyor öbürü bilmem ne dışkısı haberi paylaşıyor. Bana mı absürt bunlar?
Forumun ahlak ve düzen bekçisi yapacağız seni böyle olmuyor.bu kahve gerçek şakası bile olmaz..

Forumun ahlak ve düzen bekçisi yapacağız seni böyle olmuyor.bu kahve gerçek şakası bile olmaz..
Yoo iğrenç dedim sadece, yoksa isteyen istediğini yesin Yabane.
Ayrıca yine senin konunmuş, şimdi farkına vardım.. bak sen...

Öğretmenim bende sana bir şey öğreteyim,hayat ciddiye alınacak kadar önemli değil.zekalısyla,gerizekalısıyla yok olup gideceğiz..
Ama bence önemli olan şey ne biliyor musun?
Şu dunyada bir Yabani geçti demeleri, bütün hayatı anlamı kılan. O yüzden nasıl geçtiğin de sana kalmış. Seni hayvan dışkılarıyla hatırlamak istemezdim olsun, canın sağ olsun..

Ama bence önemli olan şey ne biliyor musun?
Şu dunyada bir Yabani geçti demeleri, bütün hayatı anlamı kılan. O yüzden nasıl geçtiğin de sana kalmış. Seni hayvan dışkılarıyla hatırlamak istemezdim olsun, canın sağ olsun..
Nasıl olsa duymayacağım söylenenleri çokta umrumdaydı..

Geri