Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lan oyle daha kotu hemoroid gibi ajsbdbdbMisk kedisinin dışkısından yapılan bu kahve dünyanın en pahalısı..İstanbul’da bazı elit mekanlarda satılıyor fincan fiyatı 300-350 TL arası..
Ekli dosyayı görüntüle 75518Ekli dosyayı görüntüle 75519
Aklı şeyine kaçtı tabirine uysun diye düzelttimLan oyle daha kotu hemoroid gibi ajsbdbdb
Arme sürro nicht redenNe diyeyim,bilemedim.
Forumun ahlak ve düzen bekçisi yapacağız seni böyle olmuyor.bu kahve gerçek şakası bile olmaz..Gerçekten iğrençsiniz arkadaşlar.
20 gün foruma girmedim, geldiğim manzaraya bakın.
Birisi browniyi bok düşünüyor öbürü bilmem ne dışkısı haberi paylaşıyor. Bana mı absürt bunlar?
Yoo iğrenç dedim sadece, yoksa isteyen istediğini yesin Yabane.Forumun ahlak ve düzen bekçisi yapacağız seni böyle olmuyor.bu kahve gerçek şakası bile olmaz..
Şaşarsın öyle öğretmenim..Yoo iğrenç dedim sadece, yoksa isteyen istediğini yesin Yabane.
Ayrıca yine senin konunmuş, şimdi farkına vardım.. bak sen...
Aslında şaşırmadım, yine senden beklenilecek bir konu.Şaşarsın öyle öğretmenim..
Öğretmenim bende sana bir şey öğreteyim,hayat ciddiye alınacak kadar önemli değil.zekalısyla,gerizekalısıyla yok olup gideceğiz..Aslında şaşırmadım, yine senden beklenilecek bir konu.
Ama bence önemli olan şey ne biliyor musun?Öğretmenim bende sana bir şey öğreteyim,hayat ciddiye alınacak kadar önemli değil.zekalısyla,gerizekalısıyla yok olup gideceğiz..
Nasıl olsa duymayacağım söylenenleri çokta umrumdaydı..Ama bence önemli olan şey ne biliyor musun?
Şu dunyada bir Yabani geçti demeleri, bütün hayatı anlamı kılan. O yüzden nasıl geçtiğin de sana kalmış. Seni hayvan dışkılarıyla hatırlamak istemezdim olsun, canın sağ olsun..