Köpekleri Sevmeyen İnsanlara Güvenmem Tweeti

Konu sahibi son olarak 578 gün önce görüldü
twitter.jpg

Alaattin Çağıl sosyal medyanın en güçlü unsurlarından bir tanesi olan Twitterda yaptığı paylaşım ile bir dünya rekoruna imza attı. Alaattin Çağıl’ın attığı tweet tam 64 bin kişi tarafından retweetlendi ve 78 bin kişi tarafından favorilerine eklendi. İzmirli genç arkadaşımız bu tweet sonrasında internet aleminde fenomen oldu.
Yaşar üniversitesi gıda bölmü 1. sınıfta okuyan Alaattin Çağıl’ın attığı tweet şu şekilde. “Köpekleri sevmeyen insanlara güvenmem. Fakat bir köpek bir insanı sevmezse, o köpeğin hislerine güvenirim
Bundan önce Fenerbahçenin efsane futbolcularından Alex’in attığı tweet tam 60 bin kez retweetenmişti ama Alaattin şu an itibarı ile bu rekoru çoktan kırdı.

biz yazsak 3 kişi anca beğenir.

gerçi tivitırım yok.

Hassnicktir ordan... Sana kim güvensin ?
Kimse sevmek zorunda değil, sen kimsin ki köpekleri insanlardan üstün turuyorsun.

Sevindirici bir haber.

Fobi , psikolojik durumlar dışında hayvanları dışlayanlardan ben de haz etmem hem de hiiç.

Sevindirici bir haber.

Fobi , psikolojik durumlar dışında hayvanları dışlayanlardan ben de haz etmem hem de hiiç.

Hayvanların insanlardan daha dost canlısı olduğu gerçeği ortadayken şimdi twetine nasıl itiraz edeceksin arkadaşın. Doğru söylemiş.

Sosyal medya uzmanı,ilk önce otomatik retweet botlarıyla retweet edildiği biliniyor..

Köpekler benden hiç haz etmez. En azılı köpek düşmanlarının arasında olsam bile bana saldırırlar. Orda ne işin var denilse, bunu ben seçmedim. Orada olmam, onlardan olduğum anlamına gelmez! Köpekler korkanı hissedermiş. Korkuyorum, evet ama köpeklerden değil ki! Köpeği, bilinen köpek tabirinden daha aşağıda gören birine bir köpek saldırmaktan çekiniyor. Üstelik o aşağılayanın elinden gelen bir halt da yok. Bana saldıran köpeğe çok ters baktığımda da o köpek altını pisletiyor. Bahsettiğim bildiğiniz köpek ha! Mecaz kullanmadım.

Speaking sınavında buna benzer bi konu gelmişti bi kere bana.The more i know people,the more i love dogs

Geri