Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Köpek saldırısına ugrarsaniz ne yaparsanız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaçmaz... Sakın bunu yapma çünkü saldırmayacaksa da saldırır.Yere eğilip taş alıp atıyomuş gibi yaparım kaçar![]()
lefty şimdi bu nedir ya : )Uğrama ihtimalim olduğunu düşünmüyorum çünkü hayvanlar benden hiçbir tehlike beklemez.
Köpek sürülerinin arasından her gün geçiyorum. Dogo olsun Doberman olsun hiç zarar vermeye çalışan olmadı ayrıca yukarıda açıkladığım üzere korku hormonu salgılamadığım için bana saldırmazlar, bu hormon onlara tehlike sinyali veriyor.lefty şimdi bu nedir ya : )
Yapmışlığım var kaçmışlığı da var.Kaçmaz... Sakın bunu yapma çünkü saldırmayacaksa da saldırır.![]()
Kaçtıysa iyi ancak genelde kaçmazlar hatta başka köpek varsa hep birlikte saldırabilirler, sen yine de hiç köpeğe bakmadan yavaş yavaş uzaklaş ancak koşmadan tabii.Yapmışlığım var kaçmışlığı da var.
İşe yarıyor.
Bunu natgeo da belgeselde söylediler
Köpek sürülerinin arasından her gün geçiyorum. Dogo olsun Doberman olsun hiç zarar vermeye çalışan olmadı ayrıca yukarıda açıkladığım üzere korku hormonu salgılamadığım için bana saldırmazlar, bu hormon onlara tehlike sinyali veriyor.
Hayır bildiğimi yapacam.Kaçtıysa iyi ancak genelde kaçmazlar hatta başka köpek varsa hep birlikte saldırabilirler, sen yine de hiç köpeğe bakmadan yavaş yavaş uzaklaş ancak koşmadan tabii.![]()
Yıllardır olmayan bundan sonra neden olsun ki? Hayvanların içgüdülerini çok hafife alıyorsun ve bu dediğinin gerçekleşmesi için köpeğin ya kuduz olması ya da dövüş köpeği olup talimat alması gerekiyor yoksa bugüne kadar olurdu. Ne köpeklerle karşılaştım ve içlerinde dövüştürülenler de vardı ne yazık ki.'' Tehlike hissetmezse köpekler durup dururken insana saldırmaz.'' : )
yanlış anlama beni, günün birinde öyle bir köpeğe denk gelirsin ki o köpek senin korku hormonu salgılayıp salgılamadığına bakmaz. ne olduğunu anlayamazsın. hayvanseverim diye bazı şeyleri çarpıtıyorsunuz. yapmayın bunu.
bu durumun gerçekleşmesi için köpeğin ya kuduz olması ya da dövüş köpeği olup talimat alması mı gerekiyor, ya lefty yapma. yıllardır olmayan bundan sonra neden olsun nasıl bir mantık. bu garantiyi nasıl alıyorsun, nasıl veriyorsun. 10+ yıldır baktığım sokak köpeğim vardı, geçen yıl kaybettim. ponçik bir şey olmasına rağmen yeri geliyor bana da dişini gösteriyordu. küçüklükten beri sevgiyle büyütülmesine rağmen sokak köpeği olduğu ve sokakta kaldığı için yanına sevmeye gelen çocuklara hırladığı oluyordu. bizimkiler şu an belediyenin ormana bıraktığı 3 sokak köpeğine bakıyor. bu köpekler bir, iki gün aç kalsın ya da birileri tarafından bunlara bağrılsın, çağrılsın bak bakalım neler oluyor.Yıllardır olmayan bundan sonra neden olsun ki? Hayvanların içgüdülerini çok hafife alıyorsun ve bu dediğinin gerçekleşmesi için köpeğin ya kuduz olması ya da dövüş köpeği olup talimat alması gerekiyor yoksa bugüne kadar olurdu. Ne köpeklerle karşılaştım ve içlerinde dövüştürülenler de vardı ne yazık ki.
İçgüdüleri tehlike hissederse saldırır ancak ben sokak köpeklerinin üzerine gidip sevmeye çalışmıyorum ve sadece yanlarından geçip gidiyorum. Anlatmak istediğim, korku ve tehlike hissetmezse durup dururken saldırmaz ancak elime taş alıp da tek bir adım atarsam işte o an hepsi üzerime koşabilir.bu durumun gerçekleşmesi için köpeğin ya kuduz olması ya da dövüş köpeği olup talimat alması mı gerekiyor, ya lefty yapma. yıllardır olmayan bundan sonra neden olsun nasıl bir mantık. bu garantiyi nasıl alıyorsun, nasıl veriyorsun. 10+ yıldır baktığım sokak köpeğim vardı, geçen yıl kaybettim. ponçik bir şey olmasına rağmen yeri geliyor bana da dişini gösteriyordu. küçüklükten beri sevgiyle büyütülmesine rağmen sokak köpeği olduğu ve sokakta kaldığı için yanına sevmeye gelen çocuklara hırladığı oluyordu. bizimkiler şu an belediyenin ormana bıraktığı 3 sokak köpeğine bakıyor. bu köpekler bir, iki gün aç kalsın ya da birileri tarafından bunlara bağrılsın, çağrılsın bak bakalım neler oluyor.