150’ye yakın kişi köpeğin doğum gününe teşvikte bulunmuş!bizim cenazeye bu kadar kişi gelmez..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayvanlari insan sosyolojisi ile alakali konulara dahil etmek normal bir şey değil.
Hayvan sevgisi değil; psikiyatrinin ilgi alanına giriyor
Nezaketi bozmamak için üstü kapalı ruh hastası dengesizler demek istemiş.Haklı da.
Ay mükemmel birisinnnEvde canı sıkılmasın diye tv açık bırakıp gidiyorum, benim kokumla daha rahat uyuyabildiği için yastığımı da koltuğun köşesine koyuyorum, yemek masasının bir tarafında rahatça gezsin diye koltuk yerine bench yaptırdım, masaya o da gelir yemek zamanı bench üzerinde yatar… arabayla gezdiririm, doğum günlerinde özel yemek hazırlarım, yurt içi tüm tatillerimize gelir, karadenizinden akdenizine egesine görmediği sahil şeridi kalmadı… bazen durduk yere uykusundan uyanıp gelip öper tekrar gider uyur… galiba bana aşık.. evet ruh hastasıyım .ddd
evde kimsenin olmadığı anlarda çizgi film kanalını ve ışıkları açık bırakıp gidiyoruz… köpekler kadar yerini yurdunu benimser mi kediler bilemiyorum ama puf puf yatağı, oyuncakları, çenesine zarar vermeyecek mama kapları her şeyi tamam… akıllı bi kız olursa otomatik mama kabı da alırım fıstığıma sjsj. 28 ağustos’ta bi de unsuz, şekersiz pasta-şaka- alırım 1. yaşında, hüüğ…Evde canı sıkılmasın diye tv açık bırakıp gidiyorum, benim kokumla daha rahat uyuyabildiği için yastığımı da koltuğun köşesine koyuyorum, yemek masasının bir tarafında rahatça gezsin diye koltuk yerine bench yaptırdım, masaya o da gelir yemek zamanı bench üzerinde yatar… arabayla gezdiririm, doğum günlerinde özel yemek hazırlarım, yurt içi tüm tatillerimize gelir, karadenizinden akdenizine egesine görmediği sahil şeridi kalmadı… bazen durduk yere uykusundan uyanıp gelip öper tekrar gider uyur… galiba bana aşık.. evet ruh hastasıyım .ddd