Konyaspor - Galatasaray ( 1 - 3 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
arkadaşlar ben çok yorgunum, yağmurlar altında günlerdir heba oluyorum ve rica ediyorum şampiyon olursak-olursak mı ulan astrolog meral yaktın bizi- kimse bana “hadi kutlamaya” demesin… beni bugün yalnız bırakın…

arkadaşlar ben çok yorgunum, yağmurlar altında günlerdir heba oluyorum ve rica ediyorum şampiyon olursak-olursak mı ulan astrolog meral yaktın bizi- kimse bana “hadi kutlamaya” demesin… beni bugün yalnız bırakın…
Konyaspor bir sürpriz yaparsa şampiyonluk hak edenin olacak ancak olur da siz şampiyon olursanız zaten 19.05 mağlubiyetinden sonra bir anlamı kalmadı.

şampiyonluğa inanmayan takımı bıraksın. akşama totemlerim hazır. ekibi de çağırdım. şu ana kadar birlikte izlediğimiz maçlarda istediğimizi aldık. gerekirse salonun ortasında timsah yürüyüşü de yapılacak o şampiyonluk gelecek.

şampiyonluğa inanmayan takımı bıraksın. akşama totemlerim hazır. ekibi de çağırdım. şu ana kadar birlikte izlediğimiz maçlarda istediğimizi aldık. gerekirse salonun ortasında timsah yürüyüşü de yapılacak o şampiyonluk gelecek.
Kendi sahasında yıkılmış bir şampiyon!!!

images

niye mağlubiyetten sonra anlamı kalmıyormuş ya? bu da yeni çıktı… @Plesk hangi totemi yapıyorsan yap bak aksi bi sonucu kaldıramayız… gerekirse evinde 5 yıl kesintisiz misafir ağırlama garantisi ver ama bu kupayı bize aldır. ben kalbimin durumuna göre izlememe totemi yapabilirim :(

niye mağlubiyetten sonra anlamı kalmıyormuş ya? bu da yeni çıktı… @Plesk hangi totemi yapıyorsan yap bak aksi bi sonucu kaldıramayız… gerekirse evinde 5 yıl kesintisiz misafir ağırlama garantisi ver ama bu kupayı bize aldır. ben kalbimin durumuna göre izlememe totemi yapabilirim :(
kalkın mahvolduk.
yan çizmesinler diye adamlara hatırlatayım dedim, beşiktaşlı arkadaştan ilk fire geldi.

kalkın mahvolduk.
yan çizmesinler diye adamlara hatırlatayım dedim, beşiktaşlı arkadaştan ilk fire geldi.

birileri evlendi birileri zamansız öldü diye biz kupadan mı olacağız şimdi? acil ekleme yap, bi şey yap yoksa akşama bacanağın abisinden rol çalıcam :/

@Plesk,

Benim totemim de alışveriş yapmak ve derbi öncesi uğur getirmişti, şimdi de gidip şampiyonluk alışverişi yapayım.:)

ilk yarım saatte iş biter ve bizim tribünlerden yönetim istifa sesleri yükselmeye başlar. biliyorum en son umutlar ölür ama bir şey daha biliyorum; beklentiler sadece üzer

Senin ne işin var bu konuda
Yahu sen futbol topunu görsen jelibon şekeri diye tutmaya çalışırsın
Git şarkı şöyle
Rapor butonunu taciz et
Omuzlarını salla bu konu sana göre değil
90 dakika stresli olmak mı yok kalsın :D gel muhteşem sesimi duy rahatlarsın biraz

90 dakika stresli olmak mı yok kalsın :D gel muhteşem sesimi duy rahatlarsın biraz
Gayet rahatım bu ara maşallah keyfim 10 numara gerçi sağlık olarak pek iyi sayılmam ama neşem gayet yerinde . Ben senin sesini yıllardır duyuyorum hayirdir
Pardon @Swat gibi yazayım:D
HAYIRDIRRRR
ses tellerinimi değiştirdin
Sjssj

Konyaspor, hak edenin şampiyon olması için tek yapman gereken kazanmak!!! Başarılar diliyorum.:)

Geri