Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Taklacı güvercin bile böylesini yapmıyor. Hadi diğer gs’li oyuncuları anlarım, normal. Bu Jelert denen adamın geleli 1-2 hafta oldu olmadı. Ne ara takıma bu kadar ısındın da kendini yerlere atıyorsun. Yoksa böyle olduğu için mi transfer edildi, kafada soru işaretleri… Hoş gerçi Torreira denen adam açıklamıştı maç kazanmak için her şeyi yapabiliriz diye. Tesislerde özel eğitim alıyorlar olsa gerek…
Maçı izlemedim, spor yazarlarının yaptığı açıklamada detaylar vardır.Madem faul neden açılamıyorsun nerede ve nasıl faul olduğunu. Ya biz salakmıyız, körmüyüz,... ?
Lütfen o pozisyona bir bakın ve söyleyin faul mü değilmi. Hayır belki bilmediğim bir kural vardır. Neden Avrupa'da ilerleyemiyoruz görün. Hakemler kalitesiz olduğu gibi spor yazarları da daha beter neredeyse tümü ya yandaş gözüyle, ya taraftar gözüyle veya kalemini satttığı yönde yorumlar yapıyor. Neyse neremiz doğru ki demi. Yeterki bayrak inmesin ezan susması gerisi tefarruat, futbolda, hakemlikte, yazarkıkta .... kalite neyimize demi.Maçı izlemedim, spor yazarlarının yaptığı açıklamada detaylar vardır.
Maçı izlemedim, spor yazarlarının yaptığı açıklamada detaylar vardır.
Sonuçta maç sonucuna etkisi olmadı ve yıllardır olan sorunlar, bu sezon da mucize gibi bitmesi sürpriz olurdu.MAURO ICARDI'NİN İPTAL EDİLEN GOLÜ
Bahattin Duran: "VAR neden geldi? Çok açık ve bariz bir hatayı düzeltmek için. VAR'ın amacı, en doğru kararı vermek değil. Senelerdir söylüyoruz ama her zaman olmuyor. VAR müdahalesi yanlış. Elinizde net kanıt varsa çağırırsınız. Torreira ayağını uzattı ya, ayağının kenarıyla topa vuruyor. Topa vurmadan Aleksic'in ayağına vurdu net bir şekilde, o zaman kanıt olur. Bu öyle bir pozisyon değil. Hakemin devam ettirme kararı doğruydu. Bu tip pozisyonlara VAR kesinlikle karışmaz. Defalarca seyrettik. Çok ortada bir pozisyon. Hakem sahada faul verse kabul ederdim, hakemin ilk verdiği devam kararı daha doğru."
Bülent Yıldırım: "VAR karışamaz, tartışılacak hiçbir şey yok. Hakemin devam kararı doğruydu. Çelme yok, arkadan darbe yok. Ayağını koyup topa temas etmeye çalışıyor. İki oyuncu top için mücadele ediyor. Devam kararı doğruydu."
Deniz Çoban: "Tartışmaya açık bir karar var, fauldür değildir, sana göre bana göredir. VAR'ın kanıt olarak göstereceği bir durum yok. VAR müdahalesi yanlış. Devam kararı daha doğruydu"
![]()
Cumhuriyet Haber Verir - Güncel Son Dakika Haberleri
Cumhuriyet haber, 90 yılı aşkın birikimiyle Türkiye'deki doğru haberin tek adresidir. Son dakika haberlerinden, güncel haberlerin tümü Cumhuriyet'te!www.cumhuriyet.com.tr
Sanki etkileseydi bugün o yanlış karar geri alınacaktı. Neyse konu böyle geçiştirilemez. Kaliteyi artırmak gerek ama gerçekten zor bu ülkede. Hani hakemler, mhk, tff,.... Galatasarayı koruyor ya.Sonuçta maç sonucuna etkisi olmadı ve yıllardır olan sorunlar, bu sezon da mucize gibi bitmesi sürpriz olurdu.
Yeni gelen başkanın bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor, konu Galatasaray değil ki sadece ve yıllardır tüm takımlar benzer sorunları yaşadı, yaşıyor.Neyse konu böyle geçiştirilemez. Kaliteyi artırmak gerek ama gerçekten zor bu ülkede. Hani hakemler, mhk, tff,.... Galatasarayı koruyor ya.
Ondan dolayı mı daha ligin ilk haftasında oynanan maç sonrası burada yok mhk, tff,...... Galatasarayı daha şimdiden şampiyon yapiıyor türünden laflar edildi. Haksızlık Galatasaraya yapılınca konu Gslatasaray olmuyor ama kendi takımınıza yapılınca bas bas bağırıyorsunuz ve yetmiyor bir de Galatasarayı suçluyorsunuz.Yeni gelen başkanın bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor, konu Galatasaray değil ki sadece ve yıllardır tüm takımlar benzer sorunları yaşadı, yaşıyor.
Sezonun daha başındayız ve nelerin değiştiğini yaşayıp göreceğiz.
Taklacı güvercin bile böylesini yapmıyor. Hadi diğer gs’li oyuncuları anlarım, normal. Bu Jelert denen adamın geleli 1-2 hafta oldu olmadı. Ne ara takıma bu kadar ısındın da kendini yerlere atıyorsun. Yoksa böyle olduğu için mi transfer edildi, kafada soru işaretleri… Hoş gerçi Torreira denen adam açıklamıştı maç kazanmak için her şeyi yapabiliriz diye. Tesislerde özel eğitim alıyorlar olsa gerek…
Düşmeleri normal ama faul falan yok tabiiki.Burada hakem devam dediği anda kalkmaları peki çok güldürdü beni:p