Konyaspor - Fenerbahçe ( 2 - 3 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fenerbahçe
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Puan farkı dikkate alındığında artık her maç çok önemli demektir.

Maç öncesi Galatasaraylı olduğu bariz belli yorumcuları dinlemeyi çok seviyorum.

Konya ters takım.
Neyapacağıbnı kestirmek zor.
Umarım güzel bir beraberlik maçı olur puanlar paylaşılır.

Konya ters takım.
Neyapacağıbnı kestirmek zor.
Umarım güzel bir beraberlik maçı olur puanlar paylaşılır.
Ligin en ters takımı biziz, merak etmeyin, galibiyet serimiz yeni başlıyor. Lig sonuna kadar da devam...

Lacivert ağırlıklı forma tasarımı daha çok hoşuma gidiyor, dilerim şans getirir ve bol gollü bir maç olur.

Jose Mourinho: Umarım güzel ve temiz bir maç olur

Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

"Amrabat yok, İsmail yok. Bartuğ ile başlamayı tercih etmedim, Fred ve Szymanski ile oynayacağız. Tabii ki oyuncular farklı ama yine geriden üçlü şekilde oyun kuruyor olacağız."

"Evlerinde güçlü bir takım ile oynayacağız. Son zamanlarda defansa daha çok eğiliyorlar, kontralarda hızlı oyuncuları kullanıyorlar. Zor bir maç olacak. Umarım güzel ve temiz bir maç olur. Evlerinde ve stadyumlarda maçı izleyen herkes gerçek bir futbol maçı izlediği için mutlu olur umarım."

Kaynak

konyaspor soyunma odasından gol attı. 25. saniyede geldi gol.

Göztepe vs Kasımpaşa maçını izliyorum şahsen.

ne uyumuşum be
bir şey kaçırdım mı

uyandım febe gol atmış
ben uyumaya devam :d

konyalının kafası kopmadı ya ondan penaltı vermedi her halde

fenerin eski oyuncusu melih ceza sahası içinden golü kaçırdığına faul yapıp konyanın atağını kestiğine ne kadar üzgün
vah vah kıyamam kardeşim konyalılar bu kadar üzülmedi yıpratma kendini

Fenerin yapı çığırtkanlığı bu maçta bitti.iyi ki maçı kazanıyor.fenerli oyuncular kornere bile gitmiyorlar korkudan.yapı kimden yanaymış gördük

Geri