Konya’da iki kız, sevgililerine mesaj attıktan sonra 15.ci kattan aşağıya atladılar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Üzücü olay, saat 23.50 sıralarında merkez Meram ilçesi Yeni Şehir Mahallesi Aslanyüreği Sokak’taki bir sitede meydana geldi.

İlayda Ç. ve Latife Nur Ş., girdikleri sitenin 5’inci bloğundaki 15 katlı binanın çatısını çıktı.

Sevgililerinin cep telefonuna intihar edeceklerini belirtip, bulundukları konumu gönderen İlayda Ç. ve Latife Nur Ş., ardından birbirlerine sarılıp kendilerini boşluğa bıraktı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Onlarca metre yükseklikten atlayan iki genç beton zemine çakıldı. Olay anı güvenlik kamera kayıtlarına yansırken, durumu fark eden site sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Adrese gelen sağlık ekipleri İlayda Ç. ve Latife Nur Ş.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, çatı katında yaptığı incelemede iki genç kıza ait çanta, mont ve seccade buldu.

Site yönetimi ve sakinleri, binadan atlayarak yaşamına son verin iki genç kızı tanımadıklarını, yüksek sesle konuşarak site bahçesinden binaya girdiklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Arabadaki müptezel hiç bir şey olmamış gibi yanından geçip gidiyor dangalak.!

Ne yaşamış olabilirler ki bu aşamaya geldiler?
Çocuk yetiştirmek bu devirde çok zorlaştı ve yaşı kaç olursa olsun, ailenin çok iyi gözlemci olması gerekiyor.

Üzücü bir durum ve keşke sorunlarını birine anlatabilselerdi.

son namazlarını eda etmişler :/

22 yaşında fena aşık olmuştım, ayrıldıktan sonra ben de "hayatın anlamı" temalı bir takım düşüncelere dalmış, zombi gibi dolanıyordum. sonra ülker çikolatalı gofretle tanıştım, sürekli ondan yiyordum, onsuz yapamıyordum. sonra baktım ki insan her zaman bir şeylere hayatın anlamını yüklüyor, sonra geçiyor.
mesela şu sıralarda hayatın anlamı benim için şu alttaki cips

1694843575191.png

Çok üzücü gerçekten, daha çok küçükler neden böyle bir şeyi tercih ediyorlar anlamıyorum.

Ailelerinden çekindikleri bir durum vardı belli ki...
Yaşları 18-19 civarı sanırım ve polise gittiklerinde de reşit oldukları için kadın sığınma evi taleplerine göre hareket edilirdi.

Geri