Konya'da güzellik merkezi açan Selin Ciğerci'ye protesto! Seni Konya'da istemiyoruz

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hizbullah falan derken şimdi de bu.
90'lardan hareketler sunuyorlar.

Selin kadınlardan daha kadın duruyor. Sapkın zihniyet için evet ama işletme sahibi olunca vurun k.. Mi oluyor.

Ülkeyi kutuplaştırmanın tabana yayılmış hali bu işte. Yazık.

Sene 1993 bundan 30 sene öncesi yer Sivas
Sene 2023 yer Konya

ben aralarında fark görmüyorum

Sen kimsin lan davar! O Bursa'ya giremez bu Konya'ya gelemez! Bölücü itler! Allah bilmez kuldan utanmaz vatansız tarla fareleri. Sıfatına siçtımın hainleri! Kolay mı kazanıldı lan bu vatan toprağı! Kuyruğunuzu götünüze kistirip delik arayacaksınız kaçacak. Ama yoooo. Ucuz değil bu vatan hainliginin cezası terörist köpekler. Aman dileyeceksiniz

Kim organize etmiş bu fareleri? Kim örgütlemis. Kim yal vermiş kemik atmış. Bi de teröristligi belli olmasın diye tekbir getiriyo. Ulan Allah seni cehenneminde götünden bir oturtacak yağlı kazığa ağzından çıkacak münafık it

Biri hocayı tutsun tansiyon fırlayacak..

Ankara Garı'nda katledilen insanlar için yapılan saygı duruşunu sırf kendileriyle aynı dünya görüşünü paylaşmıyorlar diye ıslıklamış insanların Selin Ciğerci'ye hoşgörü göstermelerini beklemek beyhude olurdu. Şu protesto gösteriyor ki Konya aktüel olarak 2023'te değil. Hatta 20 veya 21. yüzyıla dahi erişebilmiş değil.

Ya @glu olayın Selin'le alakası yok. O işletme Konyalı mütedeyyin bir adamın işletmesi. Hasimlari var bölücü terörist. Adam orda iş yapmasın diye yapıyorlar. Akıllarınca müşteri korkacak, gelmeyecek. Ne olursan ol yine gel diyen bir coğrafyanın insanı yapmaz bunu. Bir de ak parti çok millet vekili çıkartır Konya'da. Amaç ak Parti'nin oylarini azlatmak. Hizbullahci bunlar. Otobüslerle getirildiler oraya. Hepsine biner lira para verilmiş.

(Yıllarca aktrol zırvası okudum ben. Biraz da onlar beni çekmek zorunda kalsın.)

• Kahkaha
Tepkiler: glu
''lazerle kökten çözüm'' olayını yanlış anlamış olabilirler. kıldan, tüyden bahsediyor sevgili konyalılar. yine türkiye'nin en alkolik ve zinatik şehri olabilirsiniz üzülmeyin.

Geri