konuya yorum yapan ama beğenmeye üşenen forum üyesi

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
konuya yorum yapan ama beğenmeye üşenen forum üyesi

Bkz: (konuda 10 tane yorum var sıfır beğeni) :hih:
Ayıp oluyor ama :dusun:

Yorumlarda genelde beğeni dile getiriliyor.
Paylaşım için teşekkürler , güzel paylaşım vs diye.Bunun dışında belirtilmemişse ya içeriği beğenmedi ya teşekkür etme zahmetine gerek duymadı.

Genelde tam tersi yaptığım durum. Konuya yorum yapmayıp beğenengillerdenim :dusun:

Ben :kiki:
Telden beğen butonuna basmak zor oluyor napim :T:

Ben pek olamadım böyle begen butonu alışkanlık yaptı resmen PM de bile begendıgım bi post oldugunda beğen butonuna basmaya çalışıyorum ama buton yok tabi haliyle.

öyle üyeler ya üşengeçtir ya da unutkan başka ihtimali yoktur sanırsam

Unutuyorum ben ya, öyle yaparsam bana hatırlatın, böyle emek harcanmış güzel bir paylaşım oluyor, altına övgüleri diziyorum ama beğeni yok, ayıp ediyorum. :/

Çok nadir olan bi durum genelde butona basarım,eğer beğeni butonuna basmamışsam ya unutmuşumdur yada konu içeriğini beğenmemişimdir ama yorum yapma ihtiyacı olmuştur içeriğe itiraz ettiğim içindir..

Herkes de savunmaya geçmiş :honk:
Ben genelde okumuyorum konuları. Eskiden okurdum. Ama baktım herşey kopyala yapıştır okumadan bildiğim kadarıyla yorumluyorum :honk: okursam hoşuma giderse farklı bir paylaşımsa beğenirim ama :dyg:

benden bahsediyor.. yorum yapmak beğenmek demek değildir ayrıca..

Ben yine bi bok anlamadım arkadaşlar

Beğeni butonunu hiç kullanmadım ve kullanmayacağımda, bana göre gereksiz bir uygulama. + Rep uygulamasını tercih ederdim onun yerine ama ne yazıkki burada mevcut değil. ^^

Beğeni yapılacak konu var yapılmayacak konu var her yoruma beğeni yapsaydık ohh oh..

Sayfasındaki beğendiği ve aldığı beğenilerin oranı arasındaki farktan yola çıkarak forumdaki duruşu hakkında fikir yürütebilecek üye. Beğen butonuna tıklamayı kendine yediremeyip karın ağrısı çeken tipler..

Ya nezakettir bu, konu sahibine beğen tıklayarak egon zarar görmez bilakis insanı daha sevimli gösterir

Geri