Konuştuğunda İyi Hissettiren İnsanlar

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bu iyi hissettiren insanlar bir zaman sonra düşmanınız da olabilirler. Her derdinizi dökmeyin insanlara :)

kolay bulunan bir şey değil, o yüzden bulduğunuzda sıkı sıkı sarılın. sizinle her konuşan insanın iyi geldiğine de inanmayın tabii, öyle bir dünya yok. gerçekten iyi geleni anlarsınız, böyle göğüs kafesinizde bir ferahlama olur, bulutlarda yatıyor gibi hissedersiniz. hayatımda böyle birkaç insanın olması beni hep mutlu etmiştir. birileri için ben de aynı hissi verebiliyorsam ne mutlu, sarılalım <3

Yani herkesin vardır konuştuğunda kendini iyi hissettiğin birileri :)

Gerçekten artniyet hissetmediğim, ne anlatsam dinleyecek -ama etkin bir dinleyici-, yargılamayacak insanlar bana iyi hissettirir…

Hayata olumlu tarafından bakan ve ortada var olan problemleri büyütmeden çözme yoluna giden insanlarla zaman geçirmeyi seviyorum. Karşı tarafta sürekli kusur arayan ya da kendi bakış açısını dayatan insanları ise çevremden uzak tutmaya çalışırım.
Kalbi güzel olup kötülükle beslenmeyen insanlarla hayat çok daha kolay ilerliyor.
Etrafımda bana iyi gelen insanları tutuyorum ve sorun çıkartanlara ise her zaman mesafeliyimdir.

• Alkış
Tepkiler: ne
@Melis demişim yine diyeyim. Gerçekten de yargılanmayacağımı hissettiğim insanlara çabuk dökülürüm. Tabii ki konuşmaktan haz aldığım pek çok insan var ama hatalarımı ve günahlarımı anlatabileceğim insan sınırlı. Seviyorum. Buraya @yeLda da ekleyebilirim. O da böyle bir insan…

ilaç gibi insanlardır, kürkçü dükkanım derim böyle insanlara. iyi ki varlar.

Geri