Konuşmadan ayrıl

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Neden konuşmayı sil değilde ayrıl ? Özel konuşmada konuşmayı yok etmek için bir tercih sil yerine ayrıl.fakat sen ayrılıyorsun diğer kişide kalıyor :))
Çözemedim. Ssjsjsjs

Telefon ya da e-mail mesajları gibi düşün Serçeğim ve sen silsen de karşı tarafta kalıyor.
Konuşmaya farklı kişiler de dahil edilebiliyor ve isterlerse ayrılabiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: ne
Telefon ya da e-mail mesajları gibi düşün Serçeğim ve sen silsen de karşı tarafta kalıyor.
Konuşmaya farklı kişiler de dahil edilebiliyor ve isterlerse ayrılabiliyorlar.
Ama hoş bir tercih değil bence iki taraftan da sonlanması en sağlıklısı

Ama hoş bir tercih değil bence iki taraftan da sonlanması en sağlıklısı
Karşı taraftan "mesaj kabul etme" dediğinde bir daha o konu üzerinden dm almazsın ancak karşı taraf silmedikçe kalır.

• Alkış
Toplu görüşmeler için var olan bir özellik aslında.

• Beğen
İkili konuşmalarda mantıksız geldi bana
İkili konuşma da olsa üyeler özel mesajları raporlayabilir ki bazen dm üzerinden kavga edenler olabiliyor. İki taraftan da silinirse o zaman şikayetçi olan kişi raporlayamaz.

• Kalp Gözler
allah başka dert vermesin ablacım

• Kahkaha
dm i sadece adminlere trip atmak için kullanan bne..silme gereği de duymuyorum hiçbi mesajımı doğal olarak xd

Yok komşu soğan istemişte bilmem neyde dertlere bak dertlereeeee Ssjsjsj

ne yapayım komşum bana iş atıyorsa, ? gece 2 de soğan istemeye mi gelinir, ben evimde uslu uslu oturuyordum ? ahfsfkld.

• Kahkaha
Soğanı verdin mi? Sjsjsjs

tabii ki verdim vermez olur muyum, verdim amasya soğanını eline o soyarken ağladı ben göz yaşlarını sildim. canım komşum, komşuluk bunu gerektirir. bir de derler ki komşuluk bitti.

• Kahkaha
Geri