konunun dönüp dolaşıp size gelmesi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
aile yahut arkadaş ortamında biraz uç, tasvip edilmeyen şeyler yapan, görece sonu olmayan bir hayat yaşayan insanların başına gelen elim hadise.

bu kişi, bilir, hisseder, şimdi bana giydirecekler der ve 27 saniye sonra konu size döner, herkes giydirmeye başlar.

neymiş, çok içiyor muşum, birikim yapmam gerekiyormuş, evlenmeyi de düşünmeliymişim, 10 sene sonra ortalıkta dımdızlak kalırmışım...

10 seneye çıkar mısın diyen yok, çünkü 10 seneyi göremezmişim bu vaziyetle, doru...

Baştan tavrını net belirlediğin takdirde ne aile ne de arkadaş çevresi hiçbir şekilde hayatına karışamıyor ya da kararlarını sorgulamıyor.
Akıl veren ve fikri sorulmadığı halde kendince görüş bildiren insanlardan bunalır ve uzak dururum. Sadece kendi algılarına göre bir dünya var zannediyorlar oysaki yaşam çok renklidir.

hahah boyle olunca her defasinda ucundan ucundan, ufaktan ufaktan, kucucuk minnacik, hani tavuklara yem atar gibi, ama bir avuc dolusu yem, cok degil, bilgi veririm ve ortadan kaybolurum. sonra istedikleri gibi kafalarinda kurup, bir hikaye yapip, uzerine tartisip konusuyorlar. konu acayip bir sekilde dagiliyor ve odak noktasi olmaktan cikiyorsunuz. bana bu sekilde daha fazla ilham veriyorlar aslinda, baska konularda tabi :d sanki ben ogretmenim ve onlar oyalamam gereken ogrencilerim. kalem kagit veririm ve ''simdi bir agac boyayin.'' diye bir gorev verip, ogretmenler odasina gidip keyif kahvemi iciyormusum gibi. boylece zaman geciyor, kafam yorulmuyor, istedigimi de yapiyorum ve rahatsiz olmuyorum :d

Benim konu hep evlilik olurdu. Şimdi itina ile konudan kaçılıyor. Gelin adayı kafalarına uymuyor.

Geri